Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Zonk-Master Gliwice | 2003-07-30 13:29:07 Pamietacie zdjecia tej super białej warszawy pick up ?
Jest teraz na sprzedaż: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14967935 może ktoś kupi ![]() |
![]() Simon_126 F&F Sympatyk /F/I/A/T/ CCS Nowy Sącz | 2003-07-30 13:57:59 Jest ona opisana w wakacyjnym GT i nie jest biała tylko perłowa ![]() |
Putin Kraków | 2003-07-30 13:59:07 jak znajde na ulicy 22 tys to kupie... tak w ogole to troche przesadzona ta cena..a do wawy daleko ![]() p.s dobrze że z gazem ![]() |
![]() Madcar F&F Sympatyk BMW e30 330i `84 / 1 ... Toruń | 2003-07-30 13:59:57 Troszke drogo...i ma ten silnik...trza by wstawic min. V6...jakby byla za ok 12kafli to mozna by bylo sie zastanowic ![]() |
![]() lukaszc (S) Furious Moderator 5x126 Cracovia | 2003-07-30 14:07:17 ![]() ![]() ![]() |
Zonk-Master Gliwice | 2003-07-30 14:40:17 Tania nie jest i to jest fakt ![]() |
![]() Rino125p F&F Sympatyk Kraków | 2003-07-30 14:48:04 chyba go pojebało.................c tą cena |
Lava1 Felicia Combi / Mond ... Wrocław [Kiełczów] | 2003-07-30 15:23:18 Pewnie że chorą. Juz nawet nie będę pisał ile DF miałbym za tą cenę!!!
A co do W-wy Pick-up to pogieła go z tą ceną. Chyba mu odwaliło po tym jak go pokazali w GT. Co on myśli że za to doliczy sbie 10 tys przynajmniej. A poza tym żeby to chociaż był oryginalny pick-up a to przeróbka z sedana. Nie wiem wogóle skąd te ceny. We wrocławiu można naprawdę czasami za bezcen qpić DF-a, DF pick-up czy Kombi. Mało tego widziałem całkiem niedano oryginalną warszawę pick-up ... bezpańską. Musze sie tylko przejechac i zobaczyć czy jeszcze stoi !!! |
Lava1 Felicia Combi / Mond ... Wrocław [Kiełczów] | 2003-07-30 16:43:08 Do Aliego
Jezęli piszesz już o nowych samochodach to weź i to pod uwagę że wyjeżdzając z salonu auto juz traci na wartości a po roq czy dwóch to juz wogóle. Zapomnij o czasach kiedy auto nowe z salonu kosztowało 3 - 4 razy mniej niż na giełdzie. A jak nie pamiętasz bo jesteś za młody to ci właśnie to mówie. Nikt tez nigdy (niezależnie od auta) nie zwróci ci kosztów poniesionych na jego remont, wymianę oleju ![]() Często można qpić auto np. za 1000 PLN z nową lub np półroczna instalacją gazową, której koszt wyniósł min 1300 - 1500 PLN czyli auto masz gratis. Więc zastanów się czasami na realiami. A pomarzyć wszyscy możemy. Dla przykładu sprzerdawałem kiedyś Vectre i tez byłem cwaniaczkiem - "...jaki stan, jakie wyposazenie, niski przebieg..." - wszyscy mieli to gdzieś ... radzę ci więc - OBUDŹ SIĘ |
![]() Simon_126 F&F Sympatyk /F/I/A/T/ CCS Nowy Sącz | 2003-07-30 17:06:15 Dla tego ja sobie swojego malca robię "pod siebie" i nie zamierzam go sprzedać bo ile kasy wezmę za 1980 rok?? ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() mountez F&F Sympatyk | 2003-07-30 17:06:30
a ja sie dokladnie z tym zgadzam. |
ali_ 126p Poznan | 2003-07-30 17:21:37
Nie neguje... ale jaki to ma zwiazek ? Moze pojdziecie tym z salonu powiedziec, ze sa debile bo maja ceny 30% wyzsze niz takie samo auto co ma pol roku ?????
Takze nie neguje, i znow sie pytam jaki to ma zwiazek?
Sugerujesz, ze auto po remoncie i auto bez remontu jest tyle samo warte i bedzie mialo taka sama cene? Nie mowie o kosztach paliwa bo to bezsensu, ale kupic zlom za 100pln to nie sztuka, za to kupic dobre auto za 1000 to juz wyczyn.
Dobrze wiem jakie sa realia i prawde mowiac z autami za 1000 z nowa czy polroczna instalacja gazowa sie nie spotkalem, nie mniej jednak auto wyposazone w taka instalacje jest wiecej warte niz takie niewyposazone... jesli calosc kosztuje 1000pln to nie chce pytac w jakim stanie jest auto... pozatym po samej instalacji tez Ci niewiele bo jej przelozenie (oczywiscie jesli jest taka mozliwosc legalna bedzie Cie kosztowac 300-400zyla). Nikt nie mowi, ze mu przedstawie ze auto kosztowalo mnie 2000 , wlozylem w nie 3000 to jest warte 5000 nie mniej jednak jest warte wiecej niz szrot co sie ledwo kupy trzyma... ktory tez mozna szumnie nazwac autem... Sam kupilem fiata regate "na czesci" za DWIE FLASZKI i co ? mam wysmiac kogos kto by chcial za swoja 2000 pln ? Moja nawet odpalila na dotyk po 2 latach stania... co nie zmienia faktu, ze szrot to totalny.
Widocznie za duzo chciales bo vectre pewno nie tylko Ty sprzedawales... a odremontowana warszawke za tyle kupic, wiesz sa ludzie, ktorzy wbrew pozorom maja "troche" siana a przynajmniej np 20 k pln i taki czlowiek woli wydac te 20 k pln za zrobione auto, ktore jezdzi (to bardzo wazne wbrew pozorom) i oddac do mechanika, ktory w ciagu tygodnia doprowadzi je do stanu niemalze idealnego (o ile w takim juz nie bylo) niz kupic szrot za kwote o wiele nizsza i remontowac co suma sumarum go wyjdzie podobnie a jeszcze sie napracuje a nie jednokrotnie straci wiecej bo mechanicy to tez niezle kasuja a moze wlasnego zamilowania nie ma badz umiejetnosci i wiedzy zeby takie auto odrestaurowac i musi placic. Wiec tez trzeba wziac pod uwage takie realia.
To Wy przestancie smecic jak nie macie siana. Ja zoske za 4,5k pln oddam tak jak stoi nie mowie , ze jest to super oferta nie mniej jednak jak ktosby sie znalazl... to bym sprzedal, auta nie potrzebuje sprzedac na gwalt wiec se mowie kwote ktora by mnie naprawde satysfakcjonowala (ktora i tak jest nieadekwatna do tego ile w to auto poszlo pieniedzy i pracy ale to nigdy nie bedzie bo to przeciez logiczne) autko dla mnie to duzo znaczy i prawde mowiac nie wiem czy bym ja sprzedal za mniej chyba predzej wolalbym zostawic ja w ogrodku zeby sobie stala albo probowac na niej jezdzic na dwoch kolach... Prawda jest taka jak Ci sie nie podoba cena to nie kupuj moze dla kogos innego bedzie odpowiednia. Polacy to taki dzwiny narod ze wszystko jest za drogie a jak sie cokolwiek robi po kosztach to i tak marudza, ze "za drogo" , zachowujecie sie tak jakbysie wielka lache robili i ew wzieli auto jakby ktos Wam za darmo dal... a niestety wszystko kosztuje... a ze czegos czasem nie mozecie kupic to nie wina tego, ze cos jest drogie tylko, ze Was nie stac... poprostu. Spojrzcie na to z innej strony bo takie sa realia. [ wiadomość edytowana przez: ali_ dnia 2003-07-30 17:29:25 ] |
Zonk-Master Gliwice | 2003-07-30 18:12:12 Ech... temat mial byc dla ciekawostki a wy sie klocicie.... co za ludzie ![]() [ wiadomość edytowana przez: Zonk-Master dnia 2003-07-30 18:13:50 ] |
Putin Kraków | 2003-07-30 19:11:13 ja nie marudze... warszawke jezdzaca mozna kupic za ..1000 albo za 6000 tys albo za grosze... jakbym mial 22 tys to wolalbym kupic cos mlodszego ![]() bez obrazy. ja nie dalbym za ta warszawke tyle kasy!! nie mam tez zamiaru jej kupowac ..wyrazilem tylko moje zdanie co do ceny ![]() |
![]() dooh F&F Sympatyk GM Korsa Gliwice | 2003-07-30 21:32:54 A w takim razie co powiecie na to :
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15043097 (4000 zł ?) Pozatym jak pamietam rozgladalem sie na gieldzie spotkalem malucha FL kompletna seria z lakierem zmieniajacym kolor w zaleznosci padania slonca (cos ala kameleon). Lakierowanie wynioslo goscia ~4500 zł i na tyle wlasnie byl wyceniony... Pozatym setki godzin pracy wlozonej w autos jesli ma sie zamiar nim jezdzic sa bezcenne i nie ma co wpieprzac ceny z kosmosu bo nikt nam nie zwroci za to. Czesc to owszem ale najwaznuiejszy jest przebieg i stan. Ja od 2 tygodnie leze pod autem i wydrapuje kazda drobine korozji i konserwue jakims syfem z ktorego nie moge domyc od kilku dni. Nikt mi za to nie zwroci fdybym cial sprzedac auto. To moze jedynie przesadzac gdyby ewentualny kupiec sie wahal...tyle. Ps: Spojzcie jescze na to :http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15008207 Troszkie ryzu ale patrzcie jaką ma klape z tylu (pirewsza wersja). Profanacja... [ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2003-07-30 21:37:15 ] |
![]() Yakitaki autonogas Boat City | 2003-07-30 22:22:52
So? Zacznijmy od tego, że taka Warszawka jest jedna. Nie możesz sobie wybierać z tych czy owych. Po drugie jest w dobrym stanie i ktoś włożył mnóstwo serca, pracy i pieniędzy na doprowadzenie jej do takiego stanu. Jeśli Ci się nie podoba cena, nikt Ci nie każe jej kupować. Ale zawsze możesz sobie zrobić drugą taką. Go ahead. Ciekawe, czy potem wycenisz ją na cenę jednego, struclowatego DF-a. K.Y. PS. Skoro jesteśmy przy Fiatach: www.dreamcars.pl/komis/125.htm. Sądzisz, że jest warty najwyżej 1500PLN i to tylko pod warunkiem, że będzie z gazownicą? |