[S] Porządki garażowe, 126p trochę rajdowych

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
1. Wałek rozrządu Świątek 1343 (między 114 a 385), fajny na miasto, z dobrym "dołem", dobry stan cena: >>>>60 zł (szczegóły techniczne na prv)

2. Duże, aluminiowe koło alternatora, ok. 185mm b.dobry stan. Cena: >>>>> 60 zł

3.Strumienica dolotu, speeder, b.dobry stan cena: >>>>>> 50 zł

4.Kołpaki, chyba jeszcze do starego typu felg (cytrynek). Nowe, jeszcze w folii cena: >>>>> 20 zł

5.Panele głośnikowe na drzwi, chyba każdy wie o co chodzi 130 mm, czerwone, dobry stan 2 szt. cena: >>>.20 zł

6. Wiatrak jak nowy, chyba niedużo używany. cena: >>>>>. 20 zł

7. Głowica dla odważnych, nie wiem ile dokładnie, ale chyba jej brakuje 7,5 mm, pracowała w silniku kręcącym się do 9 tys. obrotów stan jak na foto cena: >>> 40 zł

8. Kierownica malutka, 280mm, stan średni, skóra wytarta. Z nabą do malucha ST. cena: >>>> 50 zł

zdjęcia: http://picasaweb.google.pl/Michael.MRT/GieDa#

Ogłoszenie aktualne kilka dni, później Allegro.
Wszystko jest na zdjęciach, można samemu ocenić stan. Wszystko pochodzi z mojej rajdówki lub byłych maluchów. Ceny myślę, że okazjonalne, ale do małej negocjacji.
kontakt: gg: 5824631, mail: michal.barycza@gmail.com

[ wiadomość edytowana przez: Michael_MRT dnia 2008-11-05 21:53:54 ]

Biore koło

klepne glowice ale fotki musze zlukac najpierw

klepie wałek

Koło już praktycznie sprzedane.

O wałek ktoś wczoraj pisał już z Poznania, ale jeszcze nie potwierdził czy bierze.

Co do głowicy, proszę o kontakt na gg w celu omówienia szczegółów.

Sorry za bałagan ale nie bywam za często na forum i tego nie kontroluje, jak ktoś coś chce zaklepać niech napisze posta

CEHU, a podłogi nie chcesz? kiedyś pytałeś ale zapomniałem

zostawiam glowice bo nie ma tam tych 7,5 mm

wałek sprzedany

Cytat:
2008-11-06 18:16:44, Michael_MRT pisze:
Koło już praktycznie sprzedane. O wałek ktoś wczoraj pisał już z Poznania, ale jeszcze nie potwierdził czy bierze. Co do głowicy, proszę o kontakt na gg w celu omówienia szczegółów. Sorry za bałagan ale nie bywam za często na forum i tego nie kontroluje, jak ktoś coś chce zaklepać niech napisze posta CEHU, a podłogi nie chcesz? kiedyś pytałeś ale zapomniałem

szkoda że wałek się sprzedał, a podłoga nie aktualna zanabyłem

W weekend wystawie na Allegro, także jakby ktoś jeszcze coś chciał, to ostatnia szansa.

pozdrawiam