Historia trzech zabytkowych kantów :O

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

niestety kant na gorze nie mial wczoraj szczescia bo pan kierowca zrobil z niego cabrio za pomocą wiaduktu
niestety zdjecia z komorki a juz zaczynalo byc ciemno

trzy jednakowe fiaty 125p wygladajace jak nowe na czarnych tablicach. Nawet spytałem sie szofera co to za auta i na co. A on ze jakies zabytki wiezie szkoda ze zostaly mu dwa

to sie naprawi

bedzie niedługo cabrio na allegro

niechcący

chyba go wlasciciel zajebie

to straszne!

Co za przerażająca historia

pewnie jechały do panów z Lublina i każdy z nich miał przebieg mniejszy niż 20 000

Cytat:
2009-03-16 22:19:06, rafal125p pisze:
pewnie jechały do panów z Lublina i każdy z nich miał przebieg mniejszy niż 20 000

Proszę pisać "Do Panów z Elizówki" bo nasze forumowe lubelskie kanty nia mają tak niskich przebiegów i nie chodzą po kilka grybych tysi...

Niejaki Smytek, z Zamościa zna dobrze źródło i pochodzenie owych idealnych kantów, którymi handlują panowie z Elizówki
Mnie udało się raz, taki numer zastosować, przy zakupie Poldka.
Masz układ, albo go zdobywasz w wydziale komunikacji i reszta jest banalnie prosta.
Poza tym panowie z okolic Lublina, swego czasu wykupili cały magazyn Polmozbytu z Chełma...
Reszte sami widzicie na Allegro.

No tak Gregor ale w WK nie maja informacji czy to jest jakis chujwiejaki rodzyn czy sztrucel nadajacy sie juz tylko na zlom.

Ale najważniejsze że masz wgląd w historię auta i wyłapujesz kontakt... Wiadomo że jak jeden właściciel, lub max dwóch to masz 90% szans.
Na 100 masz 1lub 2 bankowe

i tak mi podkupiłeś polda

Nie kumam, jak to ????
Przecież nie było na niego ogłoszenia.

Macie auto z lawety:
http://moto.allegro.pl/item593362799_fiat_125_p_34000_km_przebiegu.html
Wypolerowane, umyte, wypastowane i nie tylko......
Interes się kręci.
Z drugiej jednak strony uratowali kilka zabytków ....

ten bez dachu też jest do wzięcia za 800zł