Bylo klik i potrzebna pomoc ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Koledzy
Mialem paskudne klik co widac na foto

narazie nic nie ruszylem alem Kluseczke musze poskladac bo moja Pani jest tak zakochana w Zlomedze ze obiecalem jej ze do Slubu ja zawioze Kluska a tu D..a niebardzo wiem od czego wogole mam zaczac
Pomozcie prosze moze ktos wie jakie elementy mogly uledz uszkodzeniu ktorych nie widac - moze ktos ma czesci na sprzedaz ktore modlbym potrzebowac.
Nie mam zamiaru Lali sprzedawac tylko zrobic i dalej sie nia kulac
moze jakies sugestie co do warsztatow blacharskich w Kuj-Pom

Niestety juz nie moge edytowac
co powiecie na wizualne odmlodzenie Omesi CZyli B FL z przody a B pozostanie tyl
chyba juz u kogos w LOB widzialem cos takiego
jak wyglada kwestia pasowania czesci ???
moze ktos wie dokladnie ???

ostatnio ktos poruszyl dokladnie ten sam temat, poszukaj. Generalnie warto sobie odpuscic.

Wrecz przeciwnie.Maska pasuje,kwestia wydluzenia bolca (stozka) czyli glownego zamkniecia,Jezyk jako drugie zamkniecie tez pasuje, ttrzeba tylko dorobic jeden prest sterujacy zamknieciem od oryginalnego w nowej masce (c) . szersza przednia belka pod zderzak. Zderzak pasuje idealnie. Reflektory moga zostac,roznia sie tylko zaokraglonym kantem. Hokoje moga zostac,idealnie wchodza pod maske od C. Listwy boczne,to juz przedszkole w montowaniu. Tylni zderzak....ja mam kombi,kwestia dolozenia tylko chyba waskiego paska styropianiu 10mm wzdluz belki i idealnie pasuje. Montaz na oryginalnych bocznych zaczepach. A co poszlo u Ciebie? Poza widoczna maska, to napewno poprzeczne wzmocnienie ,belka pod zderzakiem plus widelki,na bank mocowania reflektorow. jesli nie puscila plynu chlodniczego,to chlodnica do odratowania.
Co do liftingu to jest wykonalny ,ale pod wzgledem funduszy warto sie zastanowic. Ja podjalem sie wyzwania,gdyz naprawde okazyjnie zakupilem wszystkie elementy za 1/3 ceny rynkowej.Lakierowalem w "swojej" lakierni.

[ wiadomość edytowana przez: Mariusz_P dnia 2008-11-18 22:27:34 ]

jesli dzwon nie byl z Twojej winy to bierz kase z ubezpieczalni,
sprzedawaj i kupuj 3,0

zyskasz duzo, szkoda kasy na robienie starego auta,
kiedy za ta kase mozesz miec cos lepszego

no tak tylko ze wina jest moja a AC nie mam wiec musze robic Lalunie