Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2008-10-23 06:17:56 Nie słyszałem o tym, żeby można było regulować jasność podświetlenia panelu klimy. |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2008-12-06 19:59:27
Trzeba zaroweczki wymienic bo pewnie sa przyczernione. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
junior_ek TOYOTA DRIVER Rav4 Żywiec | 2008-12-06 22:52:30 Ale żeby tak od razu wszystkie na panelu od klimy się spaliły??? Wiecie może jaki typ żarówek i ile ich tam będzie?? Podobnie przy stacyjce, ile i jakie żaróweczki tam są? A jeszcze nurtuje mnie jeden problem, czy podczas gdy kluczyki znajdują się w stacyjce i otworzę drzwi nie powinien rozlegać się jakis dźwięk (taki jak przy zapalonych światłach) i co może byc powodem jego braku??? |
junior_ek TOYOTA DRIVER Rav4 Żywiec | 2008-12-07 21:57:06 problem z panelem klimy rozwiązany, cos tam nie łączy bo postukałem lekko i zaczęło świecić, jak będzie czas to bardziej się zagłebie w tym temacie |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2008-12-07 22:40:25
Zarowki jak sie przepalaja to jak sie postuka to czasem wlokno sie na jakis czas sklei.Pewnie ze mozliwa tez jest zle wpieta kostka no jasnowidzem nie jestem ![]() Jedz do serwisu bo to sa przewaznie specjalne zaroweczki ,i raczej ich nigdzie nie dostaniesz,a zasilanie podswietlenia jest na tym samym bezpieczniku co pozycje. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
junior_ek TOYOTA DRIVER Rav4 Żywiec | 2008-12-07 23:05:22 Na mój nos to cos będzie tam niełączyć, bo pewnie jest tam kilka żaróweczek i gdyby miało się w nich wszystkich skleić włókno jednocześnie to jest to praktycznie niemożliwe, pogrzebie w tym przez weekend i sie dowiem, a wiesz może jakie żaróweczki wchodzą do oświetlenia stacyjki czy pozostaje mi jedynie serwis |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2008-12-07 23:41:32
Do stacyjki chyba taka zwykla 1.2 W ale tam niema znaczenia jasnosc wiec mozesz wsadzic cokolwiek. Zaroweczek jest kilka ale pytanie ile z nich swieci,no ale to juz ty widzisz ile jest punktow swietlnych. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
junior_ek TOYOTA DRIVER Rav4 Żywiec | 2008-12-12 23:01:54 No właśnie w tej stacyjce to nic nie świeci, wina żarówek czy może problem tkwi w czymś zupełnie innym?? |