Mobilny fotoradar SM warszawa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
przyłapałem ich na wisłostradzie na wysokosci pomnika w zatoczce (dosc popularnej do takich akcji) ustawiony przodem do nadjeżdzajacych:

aparat za szyba
radar w atrapie
flash - pojedynczy halogen na srodku

zalecam uwage - 15 minut patrzylem na nich i w tym czasie klikal 27 razy ( prawie wszyscy hamowali po ujrzeniu blysku

)[IMG" target="_blank">[URL=www.fotosik.pl][/IMG]]fotoradar[/URL]

[ wiadomość edytowana przez: A-M dnia 2008-11-19 17:21:54 ]

Taki sam staje często na wylotówce na Mińsk Mazowiecki na Wysokści Biedronki w Sulejówku.

w Mławie widziałem daewoo lanosa z fotopstrykiem zamontowanym pod lusterkiem - gdbyby nie radyjko ni huhu bym sie nie zorientował ze coś śmierdzi...
w Bydgoszczy mają starego poloneza trucka w stylu handlarza pomidorami, stawiają trójkąt, podnoszą z tyłu klape, radar przykrywają szmatą, a w środku siedzi koleś w czapeczce.

A tak na marginesie - odnośnie tych frajerów miejskich z wawy - łatwy do unieszkodliwienia- wystarczy depnąć w hamulec, jak pierdyknie to kilkaset tysięcy pójdzie w drzazgi i jeszcze z ich winy

Cytat:
2008-11-21 12:40:21, sweeper23 pisze:
wystarczy depnąć w hamulec, jak pierdyknie to kilkaset tysięcy pójdzie w drzazgi i jeszcze z ich winy

Gorzej jak na nagraniu będzie, że hamowałeś gwałtownie bez powodu.

to jest fotopstryk, więc nagrania nie bedzie...
a nawet jeśli - jama w drodze, dziecko podbiegło do drogi, samochód przedemną bujnęło i myślałem, że pas zmienia itd itp.

Ci frajerzy stoją też od czasu do czasu przy Powsińskiej, w połowie drogi pomiedzy Wilanowem i Konstancienem.

Ja z kolei widziałem Siuraków Wiejskich w opisywanym Berlingo na Moście Siekierkowskim w kierunku Doliny Słuzewieckiej.

Naciął bym się, ale w porę schowałem się za ciężarówką.

Swoją drogą, najlepiej jechać równolegle z "kumplem" i wówczas moga się co najwyżej podetrzeć swoją fotką

Pozdrawiam
SpeedR