| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
A-M 3,2v6 opla, 125p 1,4 ... WARSZAWA-woLa | 2008-11-19 17:17:54 przyłapałem ich na wisłostradzie na wysokosci pomnika w zatoczce (dosc popularnej do takich akcji) ustawiony przodem do nadjeżdzajacych:
aparat za szyba radar w atrapie flash - pojedynczy halogen na srodku zalecam uwage - 15 minut patrzylem na nich i w tym czasie klikal 27 razy ( prawie wszyscy hamowali po ujrzeniu blysku
)[IMG" target="_blank">[URL=www.fotosik.pl] [/IMG]]fotoradar[/URL][ wiadomość edytowana przez: A-M dnia 2008-11-19 17:21:54 ] |
Ikarus260 Klubowy Weteran Opel Astra Warszawa - Gocław , Żoliborz | 2008-11-19 20:45:00 Taki sam staje często na wylotówce na Mińsk Mazowiecki na Wysokści Biedronki w Sulejówku. |
sweeper23 espero 2.0 lpg Gdańsk | 2008-11-21 12:40:21 w Mławie widziałem daewoo lanosa z fotopstrykiem zamontowanym pod lusterkiem - gdbyby nie radyjko ni huhu bym sie nie zorientował ze coś śmierdzi...
w Bydgoszczy mają starego poloneza trucka w stylu handlarza pomidorami, stawiają trójkąt, podnoszą z tyłu klape, radar przykrywają szmatą, a w środku siedzi koleś w czapeczce. A tak na marginesie - odnośnie tych frajerów miejskich z wawy - łatwy do unieszkodliwienia- wystarczy depnąć w hamulec, jak pierdyknie to kilkaset tysięcy pójdzie w drzazgi i jeszcze z ich winy ![]() |
sweeper23 espero 2.0 lpg Gdańsk | 2008-11-23 19:52:53 to jest fotopstryk, więc nagrania nie bedzie...
a nawet jeśli - jama w drodze, dziecko podbiegło do drogi, samochód przedemną bujnęło i myślałem, że pas zmienia itd itp. |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2008-11-23 20:12:32 Ci frajerzy stoją też od czasu do czasu przy Powsińskiej, w połowie drogi pomiedzy Wilanowem i Konstancienem. |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2008-11-24 13:00:16 Ja z kolei widziałem Siuraków Wiejskich w opisywanym Berlingo na Moście Siekierkowskim w kierunku Doliny Słuzewieckiej.
Naciął bym się, ale w porę schowałem się za ciężarówką. Swoją drogą, najlepiej jechać równolegle z "kumplem" i wówczas moga się co najwyżej podetrzeć swoją fotką
Pozdrawiam SpeedR |