[k]Silnik 1.5 OHV Fiat 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czlowiek stary a glupi

do rzeczy potrzebuje takowy sielnik w jak najlepszym stanie, moze byc bezosprzetu.

oferty prosze skladac tu

coś tu śmierdzi kantem i 3 podporami... a i tymbardziej okres zimowy jakoś tak pasuje do zrobienia jakiego kanta

interesowałby Cię silnik rozebrany w częściach, do zrobienia jest blok, zarysowana jedna tulejka, przetulejowanie bądź szlif, tak to praktycznie śladowy przebieg,

niet, tylko w calosci, najlepiej fabrycznie zlozonej, Hemi no smierdzi smierdzi

kolo srody czwartku bede wiedzial czy dostane pickupa. wiec wtedy moj silnik moge sprzedac jest po remoncie nowy wal i panewki olej wymieniany co 4 tysiace km lotos mineralny pali jezdzi bez problemow zrobiona uszczelka pod glowica lecz pali olej bo zawory nie maja uszczelniaczy cena kolo 450 zl od remontu zrobil 9 tys

[ wiadomość edytowana przez: Maliniak dnia 2008-11-23 23:44:22 ]

[ wiadomość edytowana przez: Maliniak dnia 2008-11-23 23:54:27 ]

Uwielbiam takie ogłoszenia . Sprzedam silnik po remoncie, tanio .

moge oddac za darmo silnik bez osprzetu, podobno tylko 3-4tys km po dokladnym remoncie. Dostalem razem z innymi gratami bo kumpel czyscil garaz.
Chcesz to moge sciagnac glowice i sprawdzic co to.
Lezy i mi zawadza. Silnik na lancuszku.
Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2008-11-23 23:54:09 ]

Stasiu... Synu marnotrawny poka kastę co do niej chcesz zapakować tem motur

spokojnie powoli bo sie rozperdoly jago, jesli moglbys sie dowiedziec cos wiecej o silniku, nie koniecznie go rozkrecac, byloby super, a jesli nie bylbys pewny to go rozkrecic, bo zebym nie wlozyl i znowu trup pozdrawiam.

nic wiecej sie nie do wiem - moge rozebrac, sciagne glowice.

glowica jak glowica ale panewky

jesli chcesz to moge zdjac i miske, zdjac pokrywe z jednej panewki i sprawdzic.

Nie jago wiesz co, nie zawracaj se gitary, wezme go takiego jaki jest przyjade po niego jakos po 3cim grudnia okidoki ?

git, to go wytacham na wierzch i ogarne. Tylko tak jak mowie - ja nie obiecuje niczego w srodku bo go nie widzialem, nie jezdzilem. Pozdrawiam.

Stasiu ale do BMW go wsadzać to nienajlepsze rozwiązanie No chyba, że się nawróciłeś

bmw bedzie, 4,4l tiptronic przynajmniej wszytsko temu sprzyja.