22 Kryterium Kamionki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Znamy już pierwszy termin 1 eliminacji tegorocznej edycji Kryterium Kamionki będzie ona rozegrana 1 maja. Pan Andrzej Dobosz na oficjalnej stronie imprezy zapowiedział, że wszystkie 3 eliminacje odbędą się w maju i czerwcu zapraszam do startu Regulamin Zawodów

Odnośnie Regulaminu. Generalnie obowiązuje zasada: co nie jest nakazane i zakazane to jest dozwolone. Ale należy pamiętać, że wymagane środki bezpieczeństwa zamontowane w samochodzie służą wyłącznie załodze a nie Organizatorowi. Kierowca i właściciel samochodu nie powinien oszczędzać na bezpieczeństwie swoim i pilota. Wyposażenie samochodu w solidny osprzęt służący bezpieczeństwu załogi to rozsądna decyzja.

jade

moze tez sie wybiore zobaczymy

Ja bym chciał zaapelować do posiadaczy 126p z silnikami do pojemności 900 naprawdę warto przyjechać jeszcze teraz jak jest równy nowy asfalt bo niedługo zostanę jako jedyny startujący ''normalnym'' 126p i nie będzie sensu ścigania się z własnym cieniem, więc zapraszam do wspólnej rywalizacji w mogę śmiało powiedzieć wyścigu górskim Kryterium Kamionki za 120 zł wpisowego +ubezpieczenie 20 zł mamy 4 podjazdy (1 zapoznawczy i 3 na czas) słynnego z Rajdu Elmot 6 kilometrowego klasyka nic dodać nic ująć...

Jarecki dlaczego nie byłeś w Dzierżoniowie wczoraj??
Żałuj bo rajd był udany i dwie z 3 prób zajebiste
do tego było z kim powalczyć
Może spotkamy się na kamionkach, zobaczymy czy z matim damy radę przygotować zielono białą kupę (oleju)

Cytat:
2011-03-07 22:39:50, CEHU pisze:
Jarecki dlaczego nie byłeś w Dzierżoniowie wczoraj??

Odpuściłem start bo jadę całe DMO i za tydzień miała być 1 el.niestety odwołali, ale na rajdzie byłem pokibicować
A wracając do tematu znamy juz dokładne terminy Kamionek i Walim Trophy i tak :

1.05.20011r Niedziela Kryterium Kamionki

5.06.2011r Niedziela Kryterium Kamionki

23.06.2011r Czwartek Kryterium Kamionki

18.09.2011r Niedziela Walim Trophy

Jak zdąrze zrobić autko to sie napewno wybiore

mozesz nie zdaRZyc

ZAPROSZENIE

[ wiadomość edytowana przez: jarecki126p dnia 2011-03-16 00:03:08 ]

Oprócz całego cyklu Kamionek szykuje się jeszcze jedna naprawdę gruba impreza
1 RAJD GÓR SOWICH

Już w następny weekend 1 tegoroczna eliminacja Kamionek wybiera się ktoś ???

Walezy, macpaw i ja

Ja Też raczej będę

Jedziemy, tylko kto z naszej trójki ma gotowe auto ? A może ma ktoś miejsce na lawecie, albo użyczy auta z hakiem z Rybnika do Kamionek ?

mi fiat jedzie w kazdej chwili zrobie mu tylko przeglad we wtorek.

Walezy będziesz brać fiata na lawete czy jedziesz na kołach? Leci może ktoś przez Większyce lub A4 do Kamionek? Podpiął bym się swoim autem za kimś bo na oglądare chętnie bym pojechał

My chyba jedziemy A4, ale w sobotę

Wczoraj przejeżdżałem przez Kamionki i jest trochę syfu na zakrętach a z racji że ostatnie dni padało było dość ślisko może trochę to przeschnie do weekendu ale myślę że można się nastawić na Kamionki po mokrym bo na ten czas zapowiadają opady...

ja jade A1 a potem A4 naturalnie w sobote. mam nadzieje ze pogoda bedzie piekna bo nie mam opon na wode.

wlasnie sprawdzalem pogode i ma byc sucho i slonecznie. moze bedzie fajnie