| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2008-12-06 09:43:11 |
Ikarus260 Klubowy Weteran Opel Astra Warszawa - Gocław , Żoliborz | 2008-12-06 10:09:28 Niestety takie wypadki wpisane są w tego typu imprezy. Jeśli nie kierowca to pilot bądź kibic. Nie zawsze, a jednak...
Organizatorzy albo źle zabezpieczają teren imprezy albo kibice lekceważą zakazy i wychodzą na teren gdzie potencjalnie mogą stać się ofiarami i z pewnością są tego świadomi i mimo wszystko ryzykują często przepłacając to życiem lub zdrowiem... Jednakże nie osądzam tu nikogo gdyż mógł to być poprostu nieszczęśliwy wypadek z niczyjej winy... |
mifinka (S) Klubowy Weteran Ford Probe 2,5V, BMW ... Warszawa - Wola | 2008-12-06 14:52:11 Michałku - proszę... |
kabe00 passat b5 Tarnów | 2008-12-06 20:13:10 Stanęli po zewnętrznej stronie zakrętu... dorośli ludzie |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2008-12-06 21:56:17
Markus...nie wiem czy wiesz...ale to jest forum gdzie 75% ludzi jest spoza G.Śląska.. Nie wiem czy próbujesz się tylko popisać, czy inaczej nie potrafisz...w każdym razie....mnie jest wstyd za Ciebie
Sorki za OT...więc żeby nie było :
..."Zawsze w takich miejscach sie staje ???"...."tylko wtedy oglądanie ma sens ??!"....widzę że należysz do tej (na szczęście ostatnimi czasy już nielicznej) grupy oszołomów ..z którymi porządkowi mają wiecznie urwanie łeba
...i jeszcze się tym chwalisz ?
Z jednym się z Tobą zgodzę w 100%
...Kuzaj to kaskader, nie rajdowiec...wiecznie dzwony , ciągle jakieś "jazdy" /najcześciej na poboczach/ ...a ostatnio jeszcze "gwiazdor" reklamowy... Mimo wszystko ...szkoda , że tak się stało, szkoda człowieka |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2008-12-07 00:24:44
No... nie siusia na poboczu! |
mifinka (S) Klubowy Weteran Ford Probe 2,5V, BMW ... Warszawa - Wola | 2008-12-07 01:51:36 ............................
|
Markus_SK SUBARU IMPREZA Katowice | 2008-12-07 09:09:55 ."Jak bych widzioł, że siye uobala, to bych se siod.."
No Bogdanie to był tylko cytat. Przecież nie powiesz tego po polsku bo straciło by to sens. widzę że należysz do tej (na szczęście ostatnimi czasy już nielicznej) grupy oszołomów ..z którymi porządkowi mają wiecznie urwanie łeba ...i jeszcze się tym chwalisz ? W jakim kolwiek miejscu byś nie stanął, zawsze jest ryzyko, nie ważne czy stoisz po zewnętrznej czy wewnętrznej, czy przed hopą czy za hopą. Poza tym, to wiem jak wyglądają rajdy w Czechach. Jeśli w danym miejscu nie wolno stac, to Czech tam nie stanie, ale nasi kibice wiadomo... Przestałem na rajdy jezdzic kiedy Zginął Janusz, bo już nie było komu kibicowac. Ale wybieram się na Rajd Polski w przyszłym roku na warmińskie szutry...O ile się odbędzie
|
pasiek Member Klubu Espero było espero, jest oc ... Lubsza | 2008-12-07 11:53:48 |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2008-12-07 12:35:03
Bo Czesi i Słowacy to bojaźliwi i tchurzliwi zawsze byli. |
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2008-12-07 13:23:03 Szkoda tej 8-mio latki... |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2008-12-07 13:28:58
spokojnie... Nie wiem czy doczytałeś (dosłuchałeś) dobrze ... Dziewczynka na szczęście została "tylko" ranna |
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2008-12-07 18:00:54 Doczytałem - właśnie dlatego jej szkoda. Nie mam najlepszego zdania o jej opiekunie. |