[szukam] Samochód do ślubu, na 3.10.2009 :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, poszukujemy z Monią samochodu do ślubu który będziemy mieli na początku października przyszłego roku.

Jako że jestem związany od dawna z klubem F&F i mimo iż zmieniłem auto nadal jestem miłośnikiem starych Fiatów, zwracam się do Was z zapytaniem, kto i czy mógłby nam wypożyczyć ładnego Fiata na tą okoliczność?
Z praktycznych względów Maluszek i Fiat 500 odpadają

Wiadomo, chodzi o to, by samochód był w miarę reprezentacyjny no i klasyczny - a więc:

Fiat 600, zastawka 750, Fiat 850, 124, 125(starszy z chromami i na wąskiej lampie mile widziany , 127 (najlepiej MK 1) 128, 131, 132 , x 1/9 itp.

Z góry dziękujemy za jakieś propozycje, pozdrawiamy!

Robię teraz od podstaw Fiat 850 ( na igiełke ) ma to być prezent dla mojej narzeczonej na wykupiny i mamy nim jechać do ślubu.
Jak wszystko się uda, to chętnie Ci pomogę.

-----------------
Fiat 124 Spider, Fiat 125, Fiat 125p, 126p, Fiat 500, Fiat 600, Fiat 850
www.jarcar.net

gdzie jest mikołów? na wiosne zamerzam pomalowac 131 2d (srebrny special) wiec moze i ja moglbym jakos pomóc

niech Cię Mar zawiezie

Cytat:
2008-12-08 00:17:44, kosa131 pisze:
gdzie jest mikołów? na wiosne zamerzam pomalowac 131 2d (srebrny special) wiec moze i ja moglbym jakos pomóc

20km na poludnie z gliwic

Cytat:
2008-12-08 08:46:28, nikusss pisze:
20km na poludnie z gliwic

heh, moze do tego czasu mi kolektur ustrugasz i bedzie okazja zeby go odebrac...

Dzięki za odzew, mam nadzieję że za niecały rok powezie nas jakiś ładny, stary Fiacik

Jak chcesz mozesz Buickiem z 1927 roku pojechac. Za kierownica Formular z Berg Trophy Z tylu jak siadlem to mi sie nie chcialo wychodzic.

HNT - postaram się załatwić namiary na kolesia, który ma kilkanaście ciekawych wozów - kumpla wiózł samochodem, który grał główną rolę w filmie "Vabank"