Rozrząd w MV6

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Czy ktoś z Was wie ile to (około) kosztuje??

Zaproponowali mi w zakładzie specjalizującym się w Oplach 270zł robocizna i około 750zł części (pasek, napinacze) bez pompy wodnej (nawet nie wiem czy w MV6 rozrząd również chodzi na pompie wodnej).

Proszę o jakieś informację.

pozdr

Wg mnie niedrogo.

Cytat:
2003-07-28 17:18:20, ostry pisze:
Witam!

Zaproponowali mi w zakładzie specjalizującym się w Oplach 270zł robocizna i około 750zł części (pasek, napinacze) bez pompy wodnej (nawet nie wiem czy w MV6 rozrząd również chodzi na pompie wodnej).

pozdr

700zl z czesciami, to bedzie dobra cena

Pozdrawiam
Konrad

Cześć,podam Ci ile ja zapłaciłem za wymiane paska w 2.5v6 Omesia B. Wymiana była 28.07.03
1. Robocizna 216 zł.
2.Pasek rozrządu 167 zł.
3.Śruba przegubu 3 zł.
Rolki były spox i zostały do następnej wymiany.Cena rolek to ok.400 zł.Narka , pozdrowienia.

Cytat:
2003-07-28 17:18:20, ostry pisze:
Witam!

pozdr

witam.wymieniałem rozrząd w opel żywiński w bielsku i za komplet geitza z robocizną zapłaciłem 700 nie wymieniaj samego paska bo nie wiadomo czy kolejne 60000 wytrzymają rolki

A pomyslal ktos z Was o pompie wodnej ??

z tego co pamiętam pompy wody nie ma na pasku rozrządu ale upewnię się dzis otwierając maseczkę