MÓJ NOWY SAMOCHÓD :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

tak wiem... połowie z Was opadły właśnie szczęki
z espero na matiza?

poprostu była mega okazja...
teściowa kupiła sobie nowy samochód więc swojego Matiza odsprzedała mi za grosze...

poturlam się tym do wiosny... a na wiosnę sprzedam z zyskiem

...wstydzę się tym jeździć... zwłaszcza ze względu na kolor

...ale ma duży plus... mało pali

-wspomaganie
-elektryka szyb
-składana i dzielona tylna kanapa...
...i to by było na tyle jeśli chodzi o wyposażenie

i te marne 51KM naprawdę daje rade po mieście

Mietek z automatem?

...a kolor faktycznie mocno gajowy, że tak sie wyraże

Mam dokładnie takiego samego matizka. Mało pali, dobra widoczność. Pali 7litrów lpg na 100. Parę razy byłem nim we Włoszech. Polecam

dobrze jest !
Zawsze to lepsze niż, komunikacja miejsca (syf,smierdzi a czasem nieprzyjemnie, no a przy okazji moze ktoś nas skroić) ;p

Oby Ci śię tylko nie przewrócił

Fajny Matiz...tylko swoją drogą trochę zaniedbany. Szyba czołowa chyba wymieniana, przednie kierunki jeden matowy, drugi błyszczący, ramiona wycieraczek trochę rdzewieją...ale mimo wszystko przyjemnej eksploatacji.

[ wiadomość edytowana przez: Esperynek dnia 2008-11-05 21:49:20 ]

Cytat:
2008-11-05 20:53:49, ŁUKASZ_GAJER pisze:
i te marne 51KM naprawdę daje rade po mieście

fajne autko a do jazdy miejskiej to świetne było nawet TICO

Pozdr.

Też mi sie podoba i przedewszystkim ta oszczędność.

Cytat:
Mietek z automatem?

okazało się że z kolanem nie ma takiej tragedii jak lekarze przypuszczali... odzyskałem ruch w kolanie na tyle że to malutkie i delikatnie chodzące sprzęgiełko w Matizie mogę już wciskać... dodatkowo uławia mi to bardzo wysoka pozycja siedziska w stosunku do pedała... jak w autobusie... więc i kolano nie jest w ten sposób tak obciążone jak w espero... z wysiadaniem i wsiadaniem też mam łatwiej... tu się wysiada jak z vana w porównaniu do mojego espero które wręcz leżało na asfalcie...

...gdyby nie ten damski fiolet to bym sobie go zostawił... 101 tys.km od pierwszego właściciela... wszystkie wymiany na bieżąco...

Walnij więcej fotek od środka i z zewnątrz

Cytat:
2008-11-05 22:27:57, ŁUKASZ_GAJER pisze:
okazało się że z kolanem nie ma takiej tragedii jak lekarze przypuszczali...

to najważniejsze

Cytat:
2008-11-05 22:35:17, Tomek-Mydlowski pisze:
to najważniejsze

Święte słowa Tomek

Graty zdrówka i gejowozu

Cytat:
2008-11-05 21:44:37, franko25 pisze:
dobrze jest ! Zawsze to lepsze niż, komunikacja miejsca (syf,smierdzi a czasem nieprzyjemnie, no a przy okazji moze ktoś nas skroić) ;p Oby Ci śię tylko nie przewrócił

U was samochody po drogach jeżdżące jeżdżą szybciej niż tramwaje? Dziwne... w Krakowie można z okien mknących tramwajów podziwiać stojących kilkadziesiąt min. w korkach.

Cytat:
U was samochody po drogach jeżdżące jeżdżą szybciej niż tramwaje? Dziwne... w Krakowie można z okien mknących tramwajów podziwiać stojących kilkadziesiąt min. w korkach.

Tu bym polemizowal,zalezy jak kto jezdzi

Cytat:
2008-11-06 09:36:07, piotr_ek pisze:
U was samochody po drogach jeżdżące jeżdżą szybciej niż tramwaje? Dziwne...

W Sosnowcu nie ma czegoś takiego jak korek... co najwyżej gęsty ruch tzn. stoisz 2 zmiany świateł, a nie jedną..

Cytat:
W Sosnowcu nie ma czegoś takiego jak korek... co najwyżej gęsty ruch tzn. stoisz 2 zmiany świateł, a nie jedną..

-Jak nie ma korka

Z podobnej beczki pozwolę sobie panów zapytać:
co sądzicie, czy sprawna Leganza to dobre auto?

Cytat:

Z podobnej beczki pozwolę sobie panów zapytać:
co sądzicie, czy sprawna Leganza to dobre auto?

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Cytat:
2008-12-16 23:21:08, JaChomik pisze:
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

A co, jeździłeś ? Czy słyszałeś od znajomego, który kupił trupa za 10 kPLN ???
Ja się mogę wypowiedzieć - to naprawdę super auto - tylko na rynku egzemplarzy w dobrym stanie jest jak na lekarstwo - ludzie nie pozbywają się tych aut, a jeżeli to rozchodzą się po znajomych i rodzinie bez dawania ogłoszeń.

Tylko japończyk lub vw się liczy!!!