Co po Espero ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie chcę robić żadnego sabotażu.... ale...
Kiedyś przyjdzie taki moment, że trzeba będzie trzasnąć sobie nową furkę...
Na co panowie byście się przesiedli ?

Mój typ to nowa MAZDA 6

wcześniej miałem subaru legacy z 91 r fajna furka !!!
ale docelowo to bedzie okular lub bmw 5 ale to dopiero za kilka latek

Znaczysię takie wtedy już stare BMW5?

Panowie szlachta, larum grająąąą !!
ZDRADAAAAA na Forum

A tak poważnie, to mam wielkiego "zakusa" na jakieś amerykańskie auto ....

Mondeo kombi TDCI Full Wypas

Mondeo ST200 ( v6, 2.5, 200KM)... to jest dopiero full wypas ... ale ciężko znaleźć ...

Po Espero ??

Vectra B 2.0 16V (sedan)

albo

Mitsubishi Galant 2,4 GDI (sedan) po 97roku...

Omega MV6. Polecam

BMW KAŻDE OPRÓCZ DIESELA

MIAŁEM OKAZJE JEŹDZIĆ BMW E30 Z SILNIKEM Z 735 CZYLI 3.5L
211 KM Z SKRZYNIĄ AC SCHNITZER TO NIE JEŹDZI TO ZAPIER..... SUBARU IMPREZA ZOSTAJE W TYLE

Opel VECTRA/OMEGA 2.5 V6 Kombi oczywiscie srebny metalik
ewentualnie inny w kombiaku z dużym silnikiem np Peugeot 406, a nawet Skoda Octavia 1,9 TDI L&C KOMBI

Cytat:
2003-07-22 14:36:39, KUKI pisze:
BMW KAŻDE OPRÓCZ DIESELA

MIAŁEM OKAZJE JEŹDZIĆ BMW E30 Z SILNIKEM Z 735 CZYLI 3.5L
211 KM Z SKRZYNIĄ AC SCHNITZER TO NIE JEŹDZI TO ZAPIER..... SUBARU IMPREZA ZOSTAJE W TYLE

Ja bym wolał diesla 530D w serii 5, lub Alpine

204 lub 245 koni- 1 wynik nowy 3 litry, poprzednio 184 KM. 2 wynik stara buda - Alpina D10 BiTurbo Również 3 litry.

Moment skromne 500 NM !!!

Po chiptuningu 250-260 koni i 650 nm

I żaden (podobna wielkość auta) benzyniak poniżej 250 koni nie ma żadnych szans...

406 to shit, nie ma dobrych silników. A diesle HDI to tylko kłopoty

tez sie pisze za wymieniona wyzej scoda octavia 1.9.. b wygodny i fajny imo zamochodzik, taki troche rodzinny agresor ale na dzien dzisiejszy nie widze samochodu ktory moglby espero zastapic:>

A moze skoda superb?

W OTWOCKU POD WARSZAWĄ JEST DUŻO BMW A NA OGÓLNO POLSKIM ZLOCIE BMW BYŁO NAJWIECEJ BMW WŁAŚNIE Z OTWOCKA MAM PRZYJEMNOŚC ZNAĆ KILKU OSZOŁOMÓW PORUSZAJĄCYMI SIE TYMI AUTKAMI
NP TERAZ SĄ W TRAKCIE SKŁADANIA E 28 Z SILNIKIEM 310KM Z M5 OCZYWIŚCIE ZE SKRZYNIĄ Z JEDYNKĄ DO TYŁU I SZPERĄ

Dla mnie FORD FORTY-NINE

http://www.cdj.art.prv.pl/fortynine.jpg

Co po Espero?
Mi życie samo rozwiązało problem... I chyba nie jest tak źle.

Ja jestem fanem marki SAAB....
Pragnę mieć SAABa 95 AERO sedan ew. 93 SportSedan'a......
ale na to jeszcze długo nie będzie mnie stać.....
jeśli wszystko pójdzie dobrze to następna po Espero będzie nowa Honda Civic albo Corolla, ale to też jest bardzo ambitny plan...
Prawdopodobnym rozwiązaniem jest Opel OMEGA B, Vectra B, Toyota Carina, może Camry......
Mam w każdym bądź razie nadzieje ,że nie będzie to maluch

Ja chętnie przesiadłbym się do Subaru, ale jako pasażer! Widziałem jush to "moje wymażone" autko. Kierowcą była Martynka i w tym przypadku bardzo chętnie pozostałbym na fotelu z prawej strony
pozdrawiam wicio

Ja sadze ze jak wymieniac espero to na cos conajmniej lepszego, a to wiarze sie z wydatkiem powyzej 50.000 zl ( przy zalozeniu ze ma byc nowe autko) bo po co wymieniac "stare" esperko na nowe seicento za dwadziescie pare tysiakow?