| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2009-01-05 19:13:46 spasuje do 2103 ?
o taka http://allegro.pl/item518904176_duzy_fiat_125p_kanapa_tylna.html szukam czarnej kanapy od łady ale z braku laku... |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2009-01-05 22:50:49 mam z przodu fotele z Alfy Romeo GTV (czarna skóra) i tylne chce tylko tak - żeby były - nie ma być super pięknie tylko ma ich być nie widac więc najbardziej mi odpowiada czarna derma |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2009-01-06 19:25:31 obszywać to trzebaby w skórze a to koszty które mijają się z celem, zaryzykowałem i licytuję tą tylną od fiata ![]() |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2009-01-07 00:20:37 generalnie stanęło na tym co było. Plany na - powiedzmy marzec/kwiecień - bo teraz to zimno :
- remont głowicy silnika/wymiana uszczelki (wydmuchało) - doprowadzenie środka do normalnego stanu (potrzebuję jeszcze czarnej wykładziny na podłogę - jak ktoś ma zbędną - piszcie )
- konserwacja - hamulce przód na patencie fleszera (opel/palio) - chciałbym most 3,9:1 - jest 4,1:1 - chętnie się zamienię albo kupię - ukończenie zewnętrznych bzdur typu prawe lusterko, listwy na błotniki a może i na progi (mam ale nie wiem czy założę bo podoba mi sie bez) no i co tam jeszcze wyjdzie w praniu a pewnie wyjdzie coś jeszcze. Cieszę się że buda zrobiona i ciesze się że zawieszenie wyszło super, ciesze się że ma garaż w którym sobie bezpiecznie czeka na wiosnę ![]() |
Adam-Lancelot SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2103 77' Gdańsk | 2009-01-07 22:04:56 Znalazłem w swoich starych częściach uszczelki pod oba kolektory i jedną uszczelkę pod dekiel zaworów do Fiata 132- chcesz? |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2009-01-12 16:49:25 jak zacznę rozbierać silnik to się okaże czego potrzeba - a to na wiosnę - teraz łada odpoczywa w garażu - ale będę pamiętał
kupiłem takie kanapy:
derma jest w ładnym stanie ale leżały im na oparciach opony - mam nadzieje że to wstanie a jak nie - to jest tam niezły dostęp i się to czymś wypcha, poprawi, zobaczymy mniej więcej pasuje, troszkę inne są mocowania ale z tego co przymierzałem - do rozwiązania. Fiat ma wyraźnie dłuższe siedzisko ale podstawa ma taki sam wymiar - tylko rozszerza się ku górze |