| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
polen samara Katowice | 2004-09-16 21:45:39 mam kierownice !!!!!!!!!
dwie do lady 2101-2107(trzy ramienna i cztero ramienna) i jedna do samary(cztero ramienna). cena 170zl, ale jak ktos kupi na zlocie to cena jest 150zl. pierwszenstwo ma Bartek-Lodz, bo juz czeka ponad rok, jezeli wezmie to zostaje jedna do lady i jedna do samary. jak ktos chce to prosze pisac to je wezme. zrobilem osobny post bo napisalem to tez w poscie "dowoz czesci na zlot" ale moze nie kazdy w to wejdzie. |
polen samara Katowice | 2004-09-16 23:18:51 bartek Lodz juz jedna bierze, na 90% jest to trojramienna |
PiotrWinkowski SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Kwidzyn | 2004-10-11 11:12:45 Juz wczesniej zapoznalem sie z oferta tuningowa sklepu i moja uwage przykuly wlasnie te kiere. Wydaje mi sie ze cena za nie nie jest wygorowana, jednak ich wykonanie i estetyka pozostawiaja wiele do zyczenia. Do wnetrza seryjnego , i tak smutnego Lady pasuja, jednak jesli ktos chce jakiejs odmianu, powiewu nowosci to zapewne mu nie podpasuja. Cieszy jednak fakt ze sa jakies czesci do tuningu Lady. Za to duzy +.
Pozdrawiam |