Stag 50 na autronic AL-700 da się?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
mam takie pytanie czy zamiast kontrolera stag 50 da się podpiąć w jego miejsce autronic al-700 chodzi mi o to czy poza samym kontrolerem muszę zmieniać coś jeszcze, czy nie będzie problemów z podpięciem jego, na allegro oglądałem całe zestawy stag'a 50 i autronic'a wydały mi się identyczne i odniosłem wrażenie że różnią się tylko nazwą
Proszę o pomoc ponieważ spalił mi się stag 50 i szukam tańszej alternatywy może ktoś już to robił i będzie w stanie mi pomóc

dac sie da , moze jedynie wymagac przelutowania kilku kabelkow. Pytanie tylko czy jest sens , bo patrzac po allegro , to autronic al700 wcale tanszy od staga 50 nie jest (no moze 5 zlotych , co przy kwocie 120 moze byc wartoscia zaniedbywalna)

no chodzi o to, że mam do kupienia z demontażu za 1/3 tej ceny i właśnie dlatego pytam.

Cytat:
2008-12-27 14:04:59, suchy098 pisze:
Witam mam takie pytanie czy zamiast kontrolera stag 50 da się podpiąć w jego miejsce autronic al-700 chodzi mi o to czy poza samym kontrolerem muszę zmieniać coś jeszcze, czy nie będzie problemów z podpięciem jego, na allegro oglądałem całe zestawy stag'a 50 i autronic'a wydały mi się identyczne i odniosłem wrażenie że różnią się tylko nazwą Proszę o pomoc ponieważ spalił mi się stag 50 i szukam tańszej alternatywy może ktoś już to robił i będzie w stanie mi pomóc

nie wiem czy czasem centralki nie będziesz też musiał zmienić...