Daje do myślenia.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie dostałem link na GG. Może warto obejrzeć i zdać sobie sprawę z pewnych kwestii.: Oto treść;"

Pomyśl zanim będzie za późno: Idą święta każdy chce je spędzić razem. Roześlij te linki do wszystkich kierowców jakich znasz:
Klik

Dużo z tego widziałęm. Ale ogólnie takie reklamy powinni w TV dawać.

Starsze ode mnie!

Cytat:
Starsze ode mnie!

Piotrek może i starsze ale ja np tego nie widziałem a tak jak dziś widziałem jak koleś kobietę zabił gdzie na terenie zabudowanym miał ponad 100km/h to powiem że te filmy dają szczególnie przed świętami do myślenia.

nie rozumiem tego straszenia
samochody są dla ludzi-i gdyby ich nie było i tak nie zylibysmy wiecznie
zreszta wolałbym zginąc w wypadku niz umrzec na jakas chorobe-bo wiem ze nie boli

Taa...

Jak zginiesz na miejscu, to pół biedy. Gorzej jak Cie dziadem zrobią...

a mi tten link nie działa.

Cytat:
2008-12-14 16:18:19, tommi3737 pisze:
a mi tten link nie działa.

Mozliwe ze brakuje Ci jakigoś playera,flesza etc.

... nieznany Nasz los!

to ja jeszcze dodam wypadki

Ja wczoraj widziałem jak chłopaczek zjechał starym swiftem do rowu. Miał tak nieprawdopodobne szczęście,aż wydaje się to niemożliwe. Wyciskał ( prawdopodobnie) ile fabryka dała i wpadł w poślizg. Samochód wpadł do rowu, w miejscu w którym zaczyna się bariera ochronna. Jedynym widocznym uszkodzeniem było urwane przednie lewe zawieszenie,którym zaczepił o wychodzącą z ziemi barierką.

Było to na nowej (wyremontowanej) drodze z Kędzierzyna-Koźla do zjazdu na A4.

Inną rzeczą jest,że jak wracałem z Katowic (też wczoraj) to jadąc gierkówką wyprzedzałem tylko TIRY. Raz spróbowałem się z Avensisem (starszy model) i niestety poległem przy 190km/h. Ave mi odjechało. Niestety najlepszy samochód świata z silnikiem 1,6 i swoimi 101KM nie jest wymiataczem

Słowa piosenki do zapamiętania

Ważne słowa piosenki

[ wiadomość edytowana przez: marekch dnia 2008-12-14 21:54:01 ]

Też daje do myślenia. Jak większy może zakończyć wszystko

klik

Osobiście sądzę, że dopóki będą istniały środki transportu pozwalające nam na podróżowanie z prędkościami przekraczającymi 20 km/h to wypadki, i idące za nimi konsekwencje w postaci urazów czy śmierci będą czymś naturalnym.

Owszem - ograniczajmy prędkość, ale bez przesady.

Po prostu liczmy się z ryzykiem.

Pozdrawiam
SpeedR