[126] 1983 Prawie jak ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przedstawiam wam moje wozidełko, maluch rok '83 przejechał już nieco ponad 170 tys km kupiony przez przypadek po przez allegro Ja go troche odświerzyłem i przywróciłem sprawność większości podzespołom Jako że maluszek służy do jazdy na codzień nie moge doprowadzić go do takiego stanu jakiego bym chciał W między czasie zbieram blachy i inne części, które przydadzą się podczas remonciku

na tym forum sie nie znaja i zjada cie ze masz brzydkie felgi
Mnie sie autko bardzo podoba

fajny kolor, fajny pomysł na halgeny, felgi rzeczywiscie brzydkie kurde chyba kiedys sobie sprawie takiego

fajna pomarańczka co jak co ale do tego chociaż pasują te alusy nie to co do twojego pyrtąg

fajne autko, kolorek też miły, ale zdecydowanie ładnie wyglada na 12" niż na tych aluskach

aluski spox, cały malec spox. zajmij się jeszcze lusterkami bo nie pasują.

Lusterka są z bis-a bo nic innego pod ręką niebyło, ale jak coś odpowiedniejszego znajde to napewno się pojawią, a co do kółek to w opcji mogą występować stalówki z rekina

www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=65edde4e537c6875

[ wiadomość edytowana przez: Robert_Sr99 dnia 2007-11-29 21:25:50 ]

Ty powiem Ci ze nie jest zle na rekinach

rekiny zdecydowanie lepiej niż te alu...albo ładna stalówka albo nic hehe mało jest naprawde dobrych godnych alusków co podejdą do malca

ładnie się prezentuje malec ale lepiej na żywo wygląda. może założysz do niego felgi z poldka te 6 ramienne ?

Karcio puki co to zostaną te co mam, bo chciałem sobie jakieś kubełki do środka wrzucić a ciężko mi $$$ odłożyć na nie, więc do przyszłego sezonu nic do malucha niekupuje

może mojego kupisz ? do dupowoza idealny tanio sprzedam a stan jaki to widziałeś idealny

Sr widzę, że tutaj jeszcze sie nie pochwaliłeś co zrobiłeś z maluchem

Nic mu niezrobiłem jeszcze
Trafiły się nowe blaszki to można go ratować

Do wiosny chyba skończymy

Cieszę się, że nie poszedł na żyletki. Powodzenia w pracach.

SR ratuj ratuj go bo szkoda

Jakieś archiwalne zdjęcia jeszcze mam. Następne powinny już być po wymianie blacharki

kiedy moge wpaść błotnik sobie wspawać

na zwykłych felgach wyglądał łądniej