Potrzebny kanal w lodzi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jestem z lodzi i mam taki maly problem kolega u ktorego robilem wszsytko przy swoim fiacie na kanale obecnie i przez najblizszy okres czasu nie moze mi go urzyczyc czy znajdzie sie ktos tak dobry kto urzyczy mi na dzien tego magicznego miejsca za darmo lub za jakas tam oplata mam nadzieje ze nie beda to tysiace zloty.Od razu napisze co byloby ewewntualnie robione bylby to bak paliwa ktory przecieka i nie moge przez to kanciaka stawiac na pochylosciach bo mi paliwo spier*ala wiec jezeli ktos bedzie w stanie pomoc bardzo prosze pozdrawiam Michal

Jesli nie straszny Ci mroz, to moge powiedziec Ci gdzie sa takie wiaty z najazdami, gdzie sobie to spokojnie zrobisz.

Nie jest mi straszny mroz ani zla pogada wiec jezeli mozesz to daj cynk gdzie cos takiego jest

Pierwszy jest Na widzewie, na parkingu przy rokicinskiej, za rondem, po prawej stronie jak jedziesz w strone Selgros, Drugi jest dalej bo na stacji Petrochemi w Rokicinach, czyli jedziesz dalej rokicinska caly czas prosto na tomaszow, jak miniesz Andrespol, pol luku sie jedzie w prawo delikanie a pozniej za jakies 3km po prawej strnie jest ta stacja - przy szrocie.

A dostep jest tam dajmy na to darmowy czy trzeba rzucic grosza zeby auto moglo wjechac na kanal ?? pozdro

na tej stacji za lodzia w rokicinach jest darmowy, a na tym parkingu chyba 3zl trzeba bylo zaplacic, ale to bylo jak ja mialem zielonego fiata, czyli przed wojna

przed pierwsza wojna , stasiu , przed pierwsza...