Makita WKRĘTARKA14,4V

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie co sadzicie o tym modelu?

chce cos kupic co bedzie na kilka latek

klik

[ wiadomość edytowana przez: mmmmat dnia 2008-12-25 20:18:44 ]

Jedno powiem Makita kultowa marka

Wiele dobrego słyszałem też o firmie Hitachi

tez teg osie obawiam jak kupic by nie kupic podrobki??

Najlepiej kupić w sklepie partnerskim Makity SKLEPY klik
tyle że cena pewnie trochę droższa ,ale masz pewność i serwis na miejscu .

pracuje taką wkretarką co dzieńnie po pare godzin i polecam tą marke,a ta z aukcji to orginał napewno

Cytat:
2008-12-25 20:33:50, kamil76 pisze:
Wiele dobrego słyszałem też o firmie Hitachi

Hitachi cena ta sama co makita a jakosc taka sama? czy jednak makita to makita?

Hitachi to kojarzy mi się głównie z szybkimi HDD A co do makity to podobną pracowałem na dachach super sprzęt jak była naładowana do pełna to ciężko w rękach utrzymać

Hitachi to kojarzy mi się głównie z szybkimi HDD A co do makity to podobną pracowałem na dachach super sprzęt jak była naładowana do pełna to ciężko w rękach utrzymać

na kilka lat to ne wiem, akumulatory sie zawsze starzeja i to juz nie tak samo

Cytat:
2008-12-25 21:07:23, mmmmat pisze:
Hitachi cena ta sama co makita a jakosc taka sama? czy jednak makita to makita?

ja bym wybrał makite ale raczej bez latarki w zestawie bo mi by była zbedna i cena niższa by była
a wytrzymałoś akumulatora zalezy od tego ile nią pracyjesz

[ wiadomość edytowana przez: marimar dnia 2008-12-25 21:30:08 ]

No pewnie masz racje ale juz mi nie chodzi o latarke alle dodatkowe akku z latarki i co do kilku lat sprzet bedzie bateryjka do pupy to wiem ale do makityy zawsze dokupisz bateryjke a do innych to problem bo zmieniaja czesto zaczepy

ile wytrzymuje akku ? godzin ? z makity tak pi razy oko

Cytat:
2008-12-25 21:35:17, mmmmat pisze:
No pewnie masz racje ale juz mi nie chodzi o latarke alle dodatkowe akku z latarki i co do kilku lat sprzet bedzie bateryjka do pupy to wiem ale do makityy zawsze dokupisz bateryjke a do innych to problem bo zmieniaja czesto zaczepy ile wytrzymuje akku ? godzin ? z makity tak pi razy oko

możesz kupic taki zestaw tylko wkretarka +ładowarka+zapasowy aku sa takie w sprzedaży
co do wytrzymałosci aku to zależy od stanu i pojemnosci aku,u mnie w robocie mam aku które mają ze 6 miechów i wytrzymują ze 2 godz. pracy ciagłaj(nie pamietam jakiej pojemności są aku a są rózne) ale dodam że wkretaki sa mocno eksplatowane,gdy jeden aku pracuje w wkretarce drugi się ładuje i zawsze mam czym krecić

Ja również polecam Makite,80% sprzetu u mnie w firmie to własnie Makita Trwałość i niezawodność

kupilem taka odłam makity ponoc bardzo dobre 9,6 ale ponoc mocna jest zoabczymy

link