Odrobina statystyki ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Lista najwiekszych nabijaczy postow na forum LOB
1. Dramar - 450
2. Kartos - 384
3. Prowo - 372
4. Gieroy - 330
5. Res - 270

Ogolna liczba postow
1. Prowo - 739
2. Dramar - 677
3. Res - 508
4. Janusz - 479
5. PiotrS - 474

Jak sie pomylilem to prostujcie wyniki

Pierwsza trojka otrzymuje po browarze od LOB Mastera za wyniki

Hej Dramar....
Widze, ze cyfry sa kosmiczne tylko nie wiem od kiedy ta statystyke prowadzisz..Patrzac na te trzy cyfrowe liczby domniemywam, ze to sa wyniki od pocztku zalozenia tego forum,,,

Pozdriawiam Navtex

Dobrze, że gwiazdki zniesiono, bo piersi by Dramarowi zabrakło od oznaczeń ........... żartowałem

Dramar a te piwo to dla pierwszych 3 z której list...jak z drugiej to może sie załapię
Poza tym nie pisz takich rzeczy bo zaraz nie wyrobisz się z czytaniem postów, wszyscy będą chcieli załapać sie na browarek

Pozdraiwam nabijaczy

Ponieważ występuję na obu listach, to oczekuję dwóch piw - sam pić przecież nie będę

Ech, jak ten czas leci...

PS. Już mam 740 total!

Pzdr.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

[ wiadomość edytowana przez: Prowo dnia 2003-07-29 13:33:48 ]

Ale sie zalapalem. Musze ograniczyc bazgrnie bo ktos pomysli, ze nabijam stat celowo.
W kwestii - nie moge byc na zlocie wiec mozecie go osuszyc w moim imieniu. Tylko rozlejcie sprawiedliwie.

Spoko Kartos... liczba postow jest wprost proporcjonalna do liczby kucy pod maska jak widac.

A, ze bzdury jakies piszemy... URG sie nudzil nie bedzie ... BAN...BAN...BAN...

Cytat:
nie moge byc na zlocie wiec mozecie go osuszyc w moim imieniu. Tylko rozlejcie sprawiedliwie.

to se ne da... sprawiedliwie nie bedzie... obalisz na nastepnym swoja dole

Cytat:
Dobrze, że gwiazdki zniesiono, bo piersi by Dramarowi zabrakło od oznaczeń

Nie kcem odznaczen... bo mi koszulke szpilki podziurawia

Rzucilem okiem wlasnie na liste klubowiczow... niezla kolejka sie do LOB ustawila... 23 oczekujacych

No wlasnie.... A jak dlugo trwa frycowe?

Obywatelstwo otrzymuje sie po zawitaniu na LOB Party

Tu jest problem!!! Ciezko bedzie sie wstrzelic w podane terminy, ale nie mowie NIE

Trzymam kciuki za powodzenie

[ wiadomość edytowana przez: dramar dnia 2003-08-03 00:53:22 ]

A czy jakis termin zlotu jest na druga polowe wrzesnia?

O w mordę Dramar sam nie miałem orientacji że aż tak to daleko zaszło

Pozdrawiam

Dramar zmień to na pierwszą czwórkę bo będę musiał sobie sam postawić. Wszak jestem prezesem ale to nie to

Navtex nie rób jaj studia konczyłem w Szczecinie i zawsze byłem zdania że tam porządne ludziska mieszkają. Hmm Navtex jak się nie mylę jest taki odbiornik komunikatów prognozy pogody dla tych co na morzu w ramach GMDSS albo coś mi się pokręciło???

Pozdrawiam

Gieroj masz 5 z systemow GMDSS.... Racja to taki odbiornik odboiru komunikatow MSI czyli Maritime Safety Information(518khz)...Historia mego nicka jest prosta, obecnie jestem na statku i w momencie rejestrowania sie spojrzalem na to urzadzenie. Pomyslalem czemu nie? I tak juz zostalo...
Pozdrowienia z goracej Hiszpanii....

Gieroj masz 5 z systemow GMDSS.... Racja to taki odbiornik odboiru komunikatow MSI czyli Maritime Safety Information(518khz)...Historia mego nicka jest prosta, obecnie jestem na statku i w momencie rejestrowania sie spojrzalem na to urzadzenie. Pomyslalem czemu nie? I tak juz zostalo...
Pozdrowienia z goracej Hiszpanii....

Godzina 2.08

Na forum 3 dusze... ale jedna chyba przed kompem zasnela... Januszku bombarduje Cie przez GG a Ty spisz