Mini ankieta produkcyjna - skad auto ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprawdzilem na nowej pieknej stronie vin:
KLAJF czyli koreaniec pupjong a co wy macie ?

To samo

Tenże sam KLAJF

hehe tez mam klaja ale co lepsze z moich ustalen zgodnie z ta procedura ustalilem ze mam silnik 1,8 a nie 1,5 to sie nazywa stuningowanie maszyny poprzez literki i cyferki ))))

Klucho, sprawdz maila. Musimy naprawic blad ktory zaistnial .

Ja tez mam koreanca .

KLAJF.....

Cytat:
2003-08-04 13:57:19, Klucho pisze:
hehe tez mam klaja ale co lepsze z moich ustalen zgodnie z ta procedura ustalilem ze mam silnik 1,8 a nie 1,5 to sie nazywa stuningowanie maszyny poprzez literki i cyferki ))))

Cala sprawe przebadalem i jest ona nadal dla mnie wielkim znakiem zapytania...

Nie chce jeszcze nic wnioskowac, ale 2 niezalezne (chyba ) zrodla ktore sprawdzilem podawaja ze w Twoim numerze KLAJF1981TB..... litereczka 8 oznacza 1.8 SOHC... hmmm.

Ma ktos jeszcze taki numer z oznaczeniem 8 i silnikiem 1.5... ?

Klucho, jestes 1 wlascicielem ?

tak mam auto od nowosci w rodzinie... nic nie bylo kombinowane z silnikiem (jeszcze ) auto kupione w salonie w Lublinie w lipcu 1996 (jeden ze slynnych juz bez wspomagania a z klima)

u mnie koniec 96 roku (grudzien), 1.5 i mam dobrze oznaczenie, KLAJF19V1TBxxx... tez jest klima bo to ta sama seria wiec nie wiem co jest nie tak z oznaczeniami... ma ktos podobna pomylke ?

ja mam 1.8 i też z pupjong Panowie przecież możan spokojnie zamieścić nr nadwozio bez ostatnich 6 bodajże cyfr ...

KLAJF19V1VB - koreaniec.

KLAJF1981WB silnik C18LE

Pozdr Czedu

Klucho - jak widzisz, czedu ma 8semke w numerze z wozu 1.8... czyli oznaczenia na stronie sa prawidlowe.

Za cholere wiec nie wiem dlaczego Ty w 1.5 masz oznaczenie z 1.8...

Wszystko wskazuje, że to szczep jakiś jest

no tak ... wyglada na to ze w salonie pewnie kradzionego jakiegos zalegalizowali ... ??
Jeszcze poszukam w domu jakichs dodatkowych dokumentow gdzies byla i faktura nawet... jak znajde to strzele skana to sami zobaczycie

Faktura nie zmieni stanu, ze masz oznaczenia 1.8 z silnikiem 1.5... moze byla jakas omylkowa seria, ktorej juz nie wycofywali, albo po prostu tak oznaczali - cholera go wie. Fakt faktem, ze wg naszych materialow masz 1.8 (nazwijmy to tuningiem myslowym)

A może jest to 1.8 16 V!!

1,8 16V miałoby 3 w oznaczeniu.

Wg mnie, albo Klucho ma 1,8 silnik tylko o tym nie wie , albo ktoś się grubo pomylił.

Pozdr Czedu

ja tam wiem ze moj jest koreanskiej producji robiony w korei

ej no nie robcie z klucha pizdeczki otwieram mache a tam jak we wszystkich 1,5 i wszystkie uklady i wielki napis DOHC wiec o pomylce nie moze byc mowy, zreszta nie slyszalem o 1,8 bez wspomagania... a w dowodzie wbite dokladnie te same numerki...
Po prostu: Nowa odmiana tuningu virtualnego ...