Co można poddać tuningowi w E36 z silnikiem 2,5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
posiadam E36 z silnikiem 2,5 o mocy 193KM chciałbym poddać ją tuningowi optycznemu na początku myślałem o:
-poszerzeniu nadkoli
-założenie zderzaków
-założenie progów
-przerobieniu maski
-zmianie lamp na inne
-założenie blendy i spojlera na tylną klapę
-zaszpachlowanie tylnej klapy
jeszcze nic z tych rzeczy nie zrobiłem
liczę na pomysły innych osób
betka ma:
-alufelgi 17'' z oponami 135/40 tył i 115/40 przód

z góry dziękuję za pomysły

Moje zdanie ?

...na początku myślałem o:

- poszerzeniu nadkoli - jezeli masz ladne szerokie skrecane fele i nisko auto moze byc w przeciwnym razie wiocha...
-założenie zderzaków - jezeli nie od m3 to zajezdza wiocha
-założenie progów - jezeli nie od m3 lub mpak to zajezdza wiocha
-przerobieniu maski - wiocha
-zmianie lamp na inne - tylko ze smakiem bo latwo wejsc na wies tuning jak z tylu lexusy a przod jednolite itp
-założenie blendy i spojlera na tylną klapę - wiocha
-zaszpachlowanie tylnej klapy - wiocha na maxa

Moja propozycja jest taka abys robil auto z klasa, wg mnie beemki powinno sie robic na german style jak nie wiesz co to to poszukaj

p.s. rozumiem ze z rozmiarem opon sie pomyliles bo 135 na 17'' musialoby wygladac ciekawie

Nie moglem sie powstrzymac wiec zalacze kilka przykladow "pieknych" e36 po tjuningu, sporo tego w necie

[ wiadomość edytowana przez: JanekE30 dnia 2008-12-29 00:34:34 ]

Janeke30 ma rację w 100%.Ja najpierw zmieniłem tapicerke na czerwoną skórę,inne alusy,też 17' ale 225.Mam zamiar zmienić lampy tylnie na podobne do orginału tyle że led,a z przodu blackangel.a jeśli chodzi o zderzaki to też tylko z m3.BMW to porządna marka i wieśtuning nie pasuje no i nawet nie wypada.Pozdro

beemka ma kolor zielony nie wiem jakie lampy dajcie jakieś propozycje

To już zależy od Ciebie.ja mam czarny kolor i chce z przodu Angel eyes,a z tyłu podobne do orginału tyle że diodowe.

Jak nie wiesz, co chcesz zrobic w swoim samochodzie, to daj sobie spokoj, bo wyjdzie Ci co najwyzej taka kaszana jak na zaprezentowanych fotkach. Chociaz w niebieskie auto wladowano sporo kasy, wyglada, ze pozal sie Boze. Czy masz dwadziescia tysiecy zlotych? Moze przynajmniej dziesiec? Wtedy zainwestuj w mechanike, zawieszenie i felge. Jak masz 2 tysiace, to starczy ci na "zenony" z Allegro, lexus "gej look" lampy na tyl i na Wunderbauma o zapachu waniliowym.

Wszelkie zmiany przy samochodzie sa kosztowne, pamietaj. Chcac wiele za niewiele, skrzywdzisz auto i trafisz na serwis "fotka.pl" jako kolejny burak, ktory zrobil choinke z e36. Jezeli masz nieograniczone fundusze, to zamiast pytac sie "co zrobic" zapytalbym sie "gdzie"?

Pozdro

-----------------
http://plepleple.pl

Tunning jak tatuaz to rzecz smaku i komenatrze sa zbedne jezeli bedzie sie auto tobie podobalo rob co chcesz aby sie tobie podobaalo