| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Siurzewski Fiat 125p. Łódź | 2009-01-13 20:31:38 Organizatorzy w imieniu człomków Stowarzyszenia FSO Auto Klub serdecznie zapraszają wszystkich miłośników Polskiej motoryzacji na XVI Ogólnopolski Zlot FSO Auto Klub który odbędzie się w dniach 8-10 maja 2009 w miejscowości Wiśniowa Góra k/Łodzi. Liczymy na jak największą frekwencję, dlatego zapraszamy inne kluby związane z FSO i nie tylko.
Miejscowość Wiśniowa Góra otoczona jest sosnowo-brzozowymi lasami. Już w okresie międzywojennym doceniono niezwykle korzystny mikroklimat Wiśniowej Góry, a miejscowość ta stała się modnym pod łódzkim letniskiem. Ośrodek Relaks położony jest 16 km od centrum Łodzi, jest idealnym miejscem do całorocznego wypoczynku. Na zalesionym i ogrodzonym terenie znajduje sie wszystko, co może urozmaicić Nam wypoczynek: • 5 kortów tenisowych o nawierzchni ceglanej; • hala sportowa; • pełnowymiarowe boisko do piłki nożnej o nawierzchni trawiastej; • basen olimpijski. Zapraszamy również do stołówki na smaczne, zdrowe i niedrogie posiłki kuchni domowej. Teren GOSiR-u jest całodobowo nadzorowany, a przy wjeździe znajduje się parking na 50 samochodów. Strona ośrodka http://www.wisniowa-urlop.pl Patronat nad Zlotem obejmuje „Automobilista”.
Jak to miało miejsce na ostatnich Zlotach będzie on płatny. Wstępny koszt wjazdu na Zlot będzie wynosił: Samochód FSO: 10zł Pozostałe pojazdy: 20zł Każda osoba zapłaci też: 5,00 zł Dzieci do 16 lat bezpłatnie Ceny noclegów krztałtują się następująco: Pawilony wyposażone w łazienkę (wc, natrysk, umywalka)
Pokój 2 osobowy 70.00zł Pokój 3 osobowy 75.00zł Pokój 4 osobowy 100.00zł Domki turystyczne
Domek 2 osobowy ( bez łazienki ): 40.00 zł Domek 3 osobowy wyposażony w łazienkę (wc, natrysk, umywalka): 75.00zł Domek 4 osobowy wyposażony w łazienkę (wc, natrysk, umywalka): 100.00zł Domek 5 osobowy wyposażony w łazienkę (wc, natrysk, umywalka): 125.00zł Dostawka do domku: 14.00zł Doba hotelowa trwa od godziny 12 do godziny 10 dnia następnego. Przedłużenie pobytu - za każdą rozpoczęta godzinę dopłata wynosi 10% ceny. Wstępny plan zlotu: 8.05.2009 Piątek Przyjazd, zakwaterowanie, impreza do białego rana, ognisko 9.05.2009 Sobota Oficjalne otwarcie zlotu Próba sprawnościowa Konkursy z nagrodami na terenie ośrodka Wystawa samochodów FSO Mecz w siatkówkę i piłkę nożną Wieczorkiem ognisko i zabawa 10.05.2009 Niedziela Przejazd kolumny przez Łódź Oficjalne zakończenie zlotu Wszystkie informacje oraz zmiany dostępne są na forum FSO Auto Klub oraz stronie internetowej www.zlot.fsoautoklub.pl Kontakt: Tadeusz Tomaszewski GG:4600553 toma555@tlen.pl Wojciech Tomaszewski GG: 5719635 wojtek_toma@tlen.pl Jakub Ponczyński GG:2004226 jakub@lederpol.com |
barpob FKP MEMBER Fiat 127 mk1 Warszawa | 2009-01-13 20:52:03 Witam
Z tej strony Bartek Warszawa Panowie może skrzykniemy się silna grupa na zlot klub 127-128 Ja jestem jak najbardziej za abyśmy się pojawili w kilka osób z warszawy i okolic. Może się w końcu spotkamy większą grupą i wymienimy poglądy oraz lepiej się poznamy. Wiem że w Warszawie i w okolicach jest silna grupa 127-128. Co wy na to. |
OLO ![]() 105L/125/125k/126S/1 ... Wawa | 2009-01-13 22:46:08 "przecież się nie rozdwoję"
Na zlot jadę Oliwką. Jak zaproponowałem żonce jazde na zlot Parchotnią to prawie nie dostalem obiadu
Koncepcja fajna. Jako klubowicz FSO AK zaręczam że wszyscy bedą mile widziani. Co do spotkania w Wawie - warto by było! ----------------- "Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz. To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat. Fiacior mój to jest to, kocham go..." |