[O/S]Kopułki do Fiatexów - nowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do pogonienia kopułki do Fiatexów.

Czarna boczna jest do Fiata 600D/Zastavy 750 i chciałbym dostać za nią 20 zł, reszta za colę: beżowa jest do 127 900 Uno 45 (niestety bez węglika) i Xa, a pozostałe to nie wiem, ale może ktoś rozpozna.

Jeżeli nie dacie znać, to poza tą do 750 pójdą do kosza - do DOHC za nic nie podejdą

Moderatorze moje ty Genialne Słońce Karpat, jeżeli post jest w przeważającej części pro publico bono, to może warto poprawić, a nie blokować ?

Po kopułkę do 127 już się zgłoszono. Reszta aktualna.

[ wiadomość edytowana przez: bolger dnia 2009-01-17 17:06:41 ]

ta w lewym dolnym rogu pionowa wyglada jak do "malego"{nowsza wersja} aparatu do silnikow sohc {ritmo 128 itp}

isiu mój Ty bananowy,jeżeli post jest niezgodny z regulaminem to moge go zablokować,nieprawdaż?
Jesteś tu conajmniej tak długo jak bart remontuje arge więc wiesz jakie panują zasady

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Oczywiście, że możesz, pytanie, czy warto w kontekście całokształtu ? Jak taki porządnyś, to przynajmniej stary post wywal.

[ wiadomość edytowana przez: bolger dnia 2009-01-17 19:36:40 ]

Panie Bolger, czy ta kopułka z 600 jest nowa??

-----------------
Fiat 124 Spider, Fiat 125, Fiat 125p, 126p, Fiat 500, Fiat 600, Fiat 850
www.jarcar.net

Owszem jest, panie Mauzer.

W takim razie zamawiam!
Reszta info jutro na priv.
Dobranoc.

-----------------
Fiat 124 Spider, Fiat 125, Fiat 125p, 126p, Fiat 500, Fiat 600, Fiat 850
www.jarcar.net

jeżeli jeszcze by ktoś był zainteresowany to przyłączam się do tematu ja mam 2 nowe takie czarne jak w lewym dolnym rogu , niedawno miałem wywalić, jak by ktoś chciał to może je spożytkować

cb_marcin ja chetnie spozytkuje

bolger nie wyrzucaj ja przygarne