Chromowane lusterka - USA - POLSKA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam i przedstawiam :
Luuuuuusterka

Więc lusterka sa super . lo3ek je widział u kolegi i firma porzadna no i ta cena.
Miałem brac model 1401 ale tu jest problem :
Nie wysyłają do europy !!!!!!
Więc teraz pzoostaje zebrac sie grupka osób np 3 - 4 i wpłacic komus kto kupi je w stanach .......
A dlaczego w 3 - 4 a powód prosty .
Wysyłka to 10 dolarów niewazne czy 1 para czy 4 !!!!!
No i wpłata kasy do usa tez kosztuje !!!!!!
Dlatego pytam sie czy byliby chetni którzy mielimy mozliwosc kupic - np rodzice w usa itp !!!!

eeeeeee to jest cena?? na tej stronie przy lusterku np: $9 each znaczy $18 za dwie sztuki?? Kurcze jak tyle to ja chetnie !!

Perez tak to jest cena !!!!!!!!!!!
Np 20 dolarów za dwa czyli ca 80 zł.
tyle ze wysyłka na łeba 120 - 150 zł
I to mnie blokuje - moja rodzina w usa jest taka ze moge zdjecie dostac a nei lusterka

Czuczu zdecydowanie odradzam! Ja miałem 1600, tu wyglądają świetnie, jednak nadają się do fso warszawy, są olbrzymie, a maluch wyglądał w nich jak miś uszatek! Poza tym nie szło ich ustawić, widziałem pobocza, a w mieście kamienice...
Zdecydowanie odradzam ze względu na gabaryty. Natrudzicie sie a potem spotka Was rozczarowanie. Sam spędziłem w californi dzień na szrocie na pustyni (wielkości 3 boisk piłkarskich) i wszystko co ładne było WIELKIE!
Z ciekawostek widziałem fiata spider, wlazłem do niemal wszystkich amerykańców z lat 70 i 80, przespacerowałem się po dachu jaguara a wieczorem zdychałem, bo spaliłem sobie kark...

1701 albo 1705. Jak cena 80PLN, to biorę od ręki niezaleznie od gabarytów. POSTARAM się nie być zawiedzionym sprzedając je jak będą za duże

No własnie kazdy by chciał.

Tylko nei ma nikogo kto mógłby to załatwic - ja odpadam

Mam znajomych w stanach ale nie mówie żę moge coś załatwic popytam sie.. Teraz sie zajmuja dziekciem to wątpie żęby czas znaleźli ale zapytać nei zaszkodzi.

kuna jakby co to ja tez je biore! moze macie jakis znajomych z gg w stanach!????

Mcqueen ma racje mis uszatek...
w ameryce to wszystko wielkie robia...
ale do kanta moze byc

skad jest ta firma ? - tzn z jakiego stanu ?

Stasiu sprzedaja online to nie problem.
poczytaj na tej www

ale problem w tym ze pokazuja mi sie tylko ceny i ta tabelka na gorze i nic poza tym - palcem nie jestem robiony :> zebym se poczytac nie umial jakby bylo ;p

Ja chcialem 1401, pasowaly by do mojej siódemy

USA- POLSKA ??????? NIE POLSKA - UKRAINA

Jade dzisiaj chromowiozem i co widze ano stoją dwa ukraince czarnymi wołgami ???? Nie wiem czym oni warzywa wożą.
W kazdym razie duże czarne i w chromie i zatrzymałem i pytam o lusterka.
Powiedział że za 10 dolarów moze mi przywieźć komplet od łady ???? Przyjedzie na giełde w Sandomierzu w piatek i ma mi dac znać na komórke.
Zobaczymy czy wypali - te ich fury aż kipią chromem !!!
Chciałem sie wymienic za te co miałem i dac 50 zł - mialem czerwone w bagazniku ale powiedziałze tylko dolary !!!!!

czuczu jak to wypali to mam nadzieje ze dasz znac

mam nadzieje, że jak się uda to zarzucisz jakieś foto... bo tu są tacy co też by chętnie się na to pisali...

Nom ...wsumie to ja też sie temu przyglądam i mam nadzieje że jak Czuczu cos wymyślisz to dasz znać...

Jak to wypali to chyba Dilerem na Polske zostaniesz

Ze zderzakami tez tak było.
Nie ma nieskonczonych źródeł!!!!