[K] Omega 3000 24V

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zdecydowanie Kupię: OPEL OMEGA A C30SE sedan w manualu.
Najchętniej w budzie 3000, ale poliftowa wersja też preferowana.
W ładnym stanie mechanicznym i blacharskim(szczególnie blacharskim).Roczniki poliftowe i w przystepnej cenie ofcorse
Jakby ktoś coś wiedział, coś słyszał proszę o info.
Nie jest strasznie pilne, mam czym jeździć
Ale jakby się coś trafiło to z chęcią kupię - taki mój ostatni kaprys

Wiedzialem ze ten moment nastapi

Tu ma cos w miare ciekawego

click

Wiesz co Pabelo, ja chyba też
W pierwszej chwili miałem robić swapa, bo moja buda zdrowa i bezwypadkowa, ale nie mam zbytnio na to czasu.
A z tą to sam jeszcze nie wiem co zrobie po kupnie 3000, albo zostawie żonie albo sprzedam.

Tą w linku właśnie widziałem tyle że do Grudziądza ponad 3 stówy, no chyba że ktoś mieszka w pobliżu i mógłby ją looknąć ?

Nadal poszukuje,w ostateczności może być 12V(177PSów) byle by ładna była.
Wszędzie same złomy nie warte uwagi

ja mam ja mam,

zwę go złom bo mnie wnerwia ze nie jest kolekcjonerski stan (a taką też mam)

[ wiadomość edytowana przez: PiotrS dnia 2009-01-13 21:55:08 ]

Jak bym miał przeznaczoną wiekszą sumę to bym się nie zastanawiał.
A tu trzeba działkę kupić i dom stawiać, takie to życie

Cytat:
2009-01-13 21:53:02, PiotrS pisze:
bo mnie wnerwia ze nie jest kolekcjonerski stan (a taką też mam) [ wiadomość edytowana przez: PiotrS dnia 2009-01-13 21:55:08 ]

To ktora jest w stanie kolekcjonerskim, a ktora nie?

Cytat:
2009-01-13 21:51:59, SEBA-OMEGA pisze:
Wszędzie same złomy nie warte uwagi

No niestety. Nawet w przypadku omegi B, zdecydowana wiekszosc aut oferowanych na sprzedaz to juz mocno zajezdzone smiecie.

Ale trafiaja sie rodzynki - jakis rok, poltora temu byla bardzo ladna czerwona 3000 (12v) na allegro przez kilka miesiecy. Cena za niezarejestrowane auto (chyba 1988, I wlasciciel, 118kkm) spadla ostatecznie z 12 na 6,5k zl. Strasznie mnie korcilo, ale brak klimatyzacji i manualna skrzynia i zapelnione garaze ostatecznie schlodzily na tyle moj entuzjazm, zeby nie udac sie po nia do Krakowa.

Jednak zawsze jak sobie o niej przypominam, troche zaluje 'zdroworozsadkowej' decyzji...

Wybacz to sentymentalne zasmiecanie watka.

Wlasnie chyba owa Oma3000 czerwona stoi teraz u mnie pod domem -mozna obadac w profilu, wiec nie poszla w zle rece...
Aktualnie ma 125 przejechane i nie zaluje zakupu choc myslalem ostatnio o sprzedazy poniewaz jest drugim autem i malo nia jezdze....ale jednak sentyment jest wiec szkoda chyba

Cytat:
2009-01-23 15:34:48, davo76 pisze:
Wlasnie chyba owa Oma3000 czerwona stoi teraz u mnie pod domem -mozna obadac w profilu, wiec nie poszla w zle rece... Aktualnie ma 125 przejechane i nie zaluje zakupu choc myslalem ostatnio o sprzedazy poniewaz jest drugim autem i malo nia jezdze....ale jednak sentyment jest wiec szkoda chyba

Wyglada na to, ze to ta!
Wrzuc wiecej fotek, bo z tego, co pamietam z ogloszenia, wygladala nader smakowicie.

A jak bedziesz chcial ja sprzedawac - odezwij sie.

Znalazlem fote jak kupowalem moj pojazd, zdjecie "zestawu holujacego" mojej Omy

Cytat:
2009-01-26 18:31:45, davo76 pisze:

Zle wpisales url. Teraz dziala.

Wyglada zachecajaco.

Dzieki faktycznie cos mi sie popietrolilo z tym linkiem

Tak wyglada moja bestyjka gdy mam dla niej chwilke czasu...

I jeszcze jedno z zaladunku...