Lotka zender Mk7 urwane mocwania... jak przymocować??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, mam taką lotkę zendera RS i ma ona wszystkie 4 śruby ukręcone, nie mogę ich w żadne sposób rozwiercić. jest możliwość wstawienia jakiś nowych śrub czy coś takiego?? Nie chciał bym jej na klej wstawiać...

Cytat:
2009-01-31 16:48:10, LukasJ pisze:
Jak w temacie, mam taką lotkę zendera RS i ma ona wszystkie 4 śruby ukręcone, nie mogę ich w żadne sposób rozwiercić. jest możliwość wstawienia jakiś nowych śrub czy coś takiego?? Nie chciał bym jej na klej wstawiać...

miałem tak samo, jedynie klej albo rozwiertaki i zrobic gwint mniejszy i kombinowanie. Powodzenia
ps. Doszła paczka?

Można pokombinować - rozwiercić to co zostało po starych, zalać nakrętki i wkręcić śruby dwugwintowe, ale to jkest troche kombinacji. Możesz też użyć jakiegoś bardzo mocnego ( w sensie bardzo bardzo mocnego) kleju.

Cytat:
2009-01-31 16:53:06, bobas_sk pisze:
miałem tak samo, jedynie klej albo rozwiertaki i zrobic gwint mniejszy i kombinowanie. Powodzenia ps. Doszła paczka?

Tak paczka doszła ale nawet jeszcze jej nie otwierałem ...
Myślałem nad tym żeby z boku starych mocowań nawiercić otworki i wpuścić właśnie takie dłuższe nakrętki i zalać to żywicą. Myślę że to by trzymało...