Mistrzostwa Świata WRC w Polsce

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A jednak.........KLIK

no

szaleństwo

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Kto siedziałv w temaciej uż dawno wiedzieł

tak dziś w radyjo o tym mówili i pomyślałem sobie że wartało by się wybrać, może i cyrk ale zawsze marzyłem o tym aby na MŚ WRC kibicować, no i myśle że już teraz należało by sie rozglądywać za kwaterami (chyba że ktoś woli namioty) i czy są chętni forumowicze na np. wyjazd kolumną ??
było by fajnie
co o tym sądzicie?

Ja jestem za
Z kwaterami możesz mieć już ciężko. Ceny podejrzewam, że też będą wyższe niż zwykle. Ja bym optował za namiotami, tak furious

No namioty , ogniksko , biba i rano z jebitnym kacem na os ...zobaczyc jak chlopaki lataja :p good idea jeszcze furiousowymi furami ...

noclegi w mikolajkach zaczynaja sie od 100 zl od lebka w najgorszych spelunach a i tak ciezko o dostepnosc. My zamierzamy nocowac w okolicznych wioskach albo wynajmiemy campera

w Longu sie da wyspac tez w 3-4;]

My planujemy z kumplami jechać na Motorach, w związku z czym będe miał prośbe, coby mi ktoś zabrał jakiś namiocik do autka

tutaj baza noclegowa, jednak namiot wyjdzie duzo taniej

Ja zamierzam jechać na cały tydzień, ale trzeba się przyszykować. Wie ktoś czy w okolicach są jakieś pola namiotowe??

PZM bedzie organizowal specjalne pola namiotowe dla kibicow. Nie palam miloscia do zwiazku ale mysle ze beda one polozone blisko oesow i standardy FIA wymusza porzadny sprzet sanitarny wiec myslalem wlasnie o takim obozowaniu.

Cytat:
2009-01-28 18:51:34, Pisiek pisze:
My planujemy z kumplami jechać na Motorach, w związku z czym będe miał prośbe, coby mi ktoś zabrał jakiś namiocik do autka

Pisiek jak Ty chcesz na ścigaczu dojechać w okolice szutrowego oesu?

Cytat:
2009-01-28 23:17:18, 130TC pisze:
Pisiek jak Ty chcesz na ścigaczu dojechać w okolice szutrowego oesu?

a kto Ci powiedział że ja mam ścigacza , moto można zostawić na parkingu lub polu namiotowym a te pare km przejsc z buta

Hołek jedzie fabrycznym focsem z M-Sportu z zespołu Munchi's i będzie dla nich zdobywał punkty Więcej tutaj: Rallyonline

Z Hołkiem rewelacyjna informacja. Pewnie Dakar też zrobił swoje.
Ciekawe kto z naszych jeszcze dosiądze wurca, Bębenek ma w planach Fabie.

Mam nadzieje, że nie będzie tak jak w Irlandii, tylko 36 załóg.

Podobno Czoper chce pojechać WRC'em, może Kuzi wróci , Sołek mówił że jedzie s2000 ale kto go tam wie, Kuchar może też pojedzie WRC'em, ale tu nie wiem (ale na dniach się dowiem), no i ten Bębenek Fabią, a może i Kajto znalazłby kasę Więc w sumie jak dobrze pójdzie to 7 Wrc'ów z samej Polski pojedzie

Cytat:
2009-01-30 10:51:39, skorka1990 pisze:
Kuchar może też pojedzie WRC'em, ale tu nie wiem (ale na dniach się dowiem) (...) a może i Kajto znalazłby kasę

Kuchar mówił, że nie ma najmniejszych szans na WRC i jest jakieś 10% szans na start innym samochodem. W każdym razie w budżecie Polski nie jest aktualnie przewidziany.

A co do Kajto, to niewiele brakowało, a nie pojechał by w ogóle końcówki sezonu RSMP, więc o jakim wurcu my mówimy.

Nie ma co gdybać. Pożyjemy zobaczymy. Super, że Hołek ma już pewne miejsce. Wyobrażam sobie reakcję kibiców podczas jego przejazdów