Auto-złom

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam serdecznie klubowiczów,
mam taką małą prośbe, szukam auto złomów na terenie śląska, odwiedziłem jeden w chorzowie ale niestety nie znalazłem częsci do mojego esperaka, w sosnowcu też ich nie ma
z góry dzięki za pomoc

Espero na zlomowisku... hmmm od 7 lat nie spotkałem nigdzie... a krece sie troche po sląsku. Jest zlom na Czółowie w Tychach, kilka złomów na starym Chorzowie- Maciejów w Bytomiu tez kilka mijałem, najszybciej to ksiązka telefoniczna i dzwon czy mają espero.

Cytat:
2009-01-20 16:44:15, devil_sc pisze:
Witam serdecznie klubowiczów, mam taką małą prośbe, szukam auto złomów na terenie śląska, odwiedziłem jeden w chorzowie ale niestety nie znalazłem częsci do mojego esperaka, w sosnowcu też ich nie ma z góry dzięki za pomoc

Auto-Malina
ul. Cyprysów 5
43-196 Mikołów-Bujaków

Tel: +48 - 032 - 336-10-73
+48 - 0506-271-982

Mieli esperaka miesiąc temu brałem różne duperele

Zadzwoń 0124191047 - Szyce przed Krakowem. Jesteś z Sosnowca to przez Łolkush w godzinę dojedziesz.

W Trzebini za dworcem jest auto złom .Mieli troche części z paru rozbitków.Z Jaworzna na A4 i wyjazd w Trzebini-przelot darmowy.

Cytat:
2009-01-21 07:41:11, piotr_ek pisze:
Zadzwoń 0124191047 - Szyce przed Krakowem. Jesteś z Sosnowca to przez Łolkush w godzinę dojedziesz.

ten za materiałami budowlanymi??

Na wlocie do Bielska Białej tuz przed salonem samochodowym, jest duuuuuuuuuuopno złomnica. stoi esperak złoty ze spojlerem... (widziałem go tam w ub. tyg.)

Cytat:
2009-01-25 21:06:40, markon pisze:
ten za materiałami budowlanymi??

Teraz zauważyłem. Tak.