A moze mazury????????????????????????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy kts ma ochote wyjechac swoim hultajem np. do Gizycka???
nd jeziorko Niegocin. Pomyslcie plaza, piwko, ladne panienki ,
jak ktos lubi to zaglowka czy windsurfing. Jakby ktos chcial to moge zabukowac miejsca na fajnym polu campingowym. bo ja sie tam i tak wybieram ze swoja kobieta , kumplem i jego dziąłchą.
[ wiadomość edytowana przez: Puker dnia 2003-08-13 01:41:12 ]

[ wiadomość edytowana przez: Puker dnia 2003-08-13 01:42:17 ]

jakieś koszty prowizoryczne i długośc pobytu poprosze

ja w sumie mam tylko 100 km w jedna strone od razu tam mozna zaprezentowac swoje furki

kiedy?

bysmy sobie pojechali na jakies 2 noce , moze wiecej albo mniej wzaleznosci ile ludzi by jechalo i na ile czasu (wszystko zalezne od floty). Koszt doby to 10 zl za osobe z tym ze w cenie sa naprawde schludne kible i prysznice. samochod bodajze 5 zl i dotego chyba 2 zl za maly namiot ( ztym ostatnim to dokladnie nie pamietam). Wiem ze to nie jest tanio za pole namiotowe ale jest ono naprawde czyste , schludne , trawka podstrzyzona , dzrzewka , calkiem fajna plaza i wypozyczalnia windsurfingu na miejscu - jesli ktos by chcial sie nauczyc to sluze pomoca. Termin jeszcze do ustalenia. Tylko najwczesniej proponowal bym 23.08.

[ wiadomość edytowana przez: Puker dnia 2003-08-14 00:28:06 ]

ja mam duzo km więc dwa dni to dla mnie za krótko , a termin najwcześniejszy to dopiero początek września

na poczotku wrzesnia tez bede mogl na dluzej. Tylko wtedy trzeba brac dziewczyny bo tam bedzie koniec sezonu i moze byc problem.

chyba spotkamy się dopiero w Modlinie.

zobaczę jak mi się w robocie poukłada i jak coś to się zgadamy

Czekam na wiadomosc