[S] SKRZYNIA BASOWA OMEGA A NA WYMIAR

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich kolegów z LOB!
Dawno mnie tu nie było ponieważ moja Omega A zmieniła właściciela a względy ekonomiczne zmusiły mnie do wybrania gorszej marki;(
Ostatnio sprzątałem jednak garaż i przypomniałem sobie że przed sprzedażą wymontowałem kompletne audio Została mi więc śliczna zrobiona specjalnie pod wymiar Omegi A skrzynia basowa na głośnik 30mm wykonana z mdfu 22mm. Ci którzy mnie znają mogą potwierdzić efekty dźwiękowe
Dołączam zdjęcie skrzyni która była w moim aucie. Jak widać miałem butlę gazową zainstalowaną tak jak w większości gazolotów. Założenie było takie żeby posiadając butlę i wkładając muzykę dało się spokojnie zapakować auto przy wyjeździe nad morze we dwoje Skrzynia jest w bardzo dobrym stanie. Wszelkie dodatkowe informacje mailowo lub tel 604 332 455.

Zdjęcie

[ wiadomość edytowana przez: Thomi dnia 2009-04-08 15:56:34 ]

Nikt nie chce skrzyni?
No cóż.. będę zmuszony wystawić ją koło śmietnika..
;(

hmmm a co do niej trzeba jeszcze zakupic by to dzialalo?
Jak masz wywalic, to moze ja sie przekonam by ja uruchomic u siebie

Cytat:
2009-04-12 01:09:11, fatboy82 pisze:
hmmm a co do niej trzeba jeszcze zakupic by to dzialalo? Jak masz wywalic, to moze ja sie przekonam by ja uruchomic u siebie

chcesz do Thomiego namiary telefon. ?

Cytat:
2009-04-08 15:52:04, Thomi pisze:
Wszelkie dodatkowe informacje mailowo lub tel 604 332 455.

Do kompletu brakuje głośnika..
Jeśli się nie ma wzmacniacza to potrzeba jeszcze wzmacniacz, kabel zasilający, masowy, bezpiecznik no i kabel sygnałowy.. Zakładając ęe na pokładzie jest radio
Gumbas.. ja nie wiem?
Powiedz im jak to fajowo napie...lało bo chyba jedyny z forum śmigałeś moją omką..
Szkoda mi wywalać.. Pracowałem nad tą skrzynią dwa tygodnie..

http://www.allegro.pl/item614663688_skrzynia_basowa_opel_omega_a_zabudowa_tanio.html

Aukcja od 1pln.. Jesli się nie sprzeda to spalę ją komisyjnie na działce..

Szkoda palić ja się nią mogę zaopiekować za czteropak żubra Nie przepadam za bas reflexem ale na razie mogła by być