[S] Częsci rajdowe i nie tylko do 126

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do sprzedania kupe częsci z mojego 126 Hgr. Auto z poniższego linku: (znajdziecie tam wiecej filmików)
http://www.youtube.com/watch?v=ps1c_SXLNd8

Narazie wrzucam tu czesci których juz zrobiłem zdjęcia. Jezeli ktoś jest z okolicy to zapraszam do garazu osobiscie.

Szpilki alu 20zł szt (4 szt mam) stal grube 10zł (2szt) stal 5mm 5zł(10 szt)
kierownica z naba pod eleganta 200zł stan idealny;
Pasy Schroth 100zł
Lekkie koło rozrządu 30zł
Szpilki 100zł 16 szt z nakretkami . mozna kręcić palcami , mocowane naklej , spisały sie przez kilka lat bez zarzutu.
Wyłącznik prądu 60zł z przewodem miedzianym pod mase gotowy do montarzu.
Nakładki na pedały 20zł . Podstopnica dla pilota 20zł.
Przełaczniki 20zł 4 sztuki.

Fotki: .http://img403.imageshack.us/g/s6300019.jpg/

Mam tez 234 skrzynie, Bila, ruskie felgi, Opony 145/60/13 Michelin, szyby poliwęglan, tarcze przód. Duuuzo ogólnie ale jeszcze bez fotek.

Kontakt ze mną najlepiej mailowy lub telefoniczny. Tu jestem tylko rano i poznym wieczorem

Poprawiony link z fotkami
Fotki

Pomyłka miały być dystanse a nie szpilki

Dystanse alu 20zł szt (4 szt mam) stal grube 10zł (2szt) stal 5mm 5zł(10 szt)

Wstępnie klepe pas i i lekkie koło prv.

Szpilki, wyłącznik prądu, nakładki i podstopnice wstępnie dla Lucardo.

wstepnie klepie bile
bile ile sztuk????

obrotomierz sprawny??

Interesują mnie szyby poliwęglan boczne przednie, oraz ruski.

Obrotomierz poczywiscie że sprawny ale juz poszedł.
Ruski białe 1000 mam
Szyby komplet oddam z drzwiami 400.

I jeszcze jedno większośc z was pewnie chciałaby zebym szybko odpowiadał na priv Ja od 12 jestem w aucie i mam większą możliwośc odpowiadania na MAILE.

Szpilki zmierzyłem. Alu 11 oraz zstalowe grube 10mm. Reszta 5 mm

Ruff jak chcesz sam przod to 170 ale musiałby się ktoś na tył znaleźć.

[ wiadomość edytowana przez: 13pawel dnia 2010-12-01 20:51:44 ]

klepie nabe z kiera do eleganta, na pw wyslij mi dane na przelew. pozdro

[ wiadomość edytowana przez: Pieki7 dnia 2010-12-02 00:38:43 ]

resor 70 zł
Szyby 400 komplet razem z drzwiami.

Tylne zawieszenie tzn. Wachacze nowe proste, bebny nowe, szczeki ferodo nowe, linka ręcznego nowa,dzwigienki tak samo, nie leje nic a ręczny mozna zaciągnoąc jednym paluszkiem przy duzych prędkosciach. Wszytsko montowane na początku tego roku czy przebieg jak wyzej pisałem ok 80 km. Cena 300zł z obie strony.

Fotki

a ile chcesz za same bebny szczeki i linke

Tasik chce cąłośc sprzedać w koplecie mysle że to atrakcyjna cena bo tyle zapąłciłem za sabą regeneracje hamulców z tyłu. A gzie tam jeszcze wahacz przegób itd..

Kolejne częsci

Ręczny hydrauliczny do zamontowania przy kierownicy gotowy do użytku razem z przewodem hamulcowym do zamontowania na 4 śruby na desce. 100zł

Moduł zapłonowy razem z całą wiązka elektryczną EL ( nie ma na foto) 70zł

Budke licznika razem z dioda bardzo widoczną. Ja stosowałem do obrotomierza, a dioda od oleju. 10zł

Fotki3

klepie ten karmnik z diódka z calibry poki co

Aktualizacja dostepnych częsci.

Dystanse alu 20zł szt (4 szt mam 11 mm szerokie) stal grube 10mm 10zł (2szt) stal 5mm 5zł(10 szt)

Szyby poliwęglan komplet oddam z drzwiami 400.

Hamulce przód tarczowe (super sprawa)Fiat 125 klocki ferrodo. Zaciski sprawne oczywiscie.Razem ze zwrotnicami spiłowanymi pod szybki układ kierowniczy bez luzów, oraz z przewodami, Montaż na zasadzie odkręcenia starej zwrotnicy i przewodu hamulcowego oraz zamontowaniu mojego zestawu. 200zł

Boczki przednie nic nie ważące kevlarowe 200zł.

Tłok odelzony, wyfrezowanie pod zawory, lekki sworzeń, lekka korba polerowana Cena nie wiem jest tylko jeden. moze ktoś za łozyć do jakiegoś treningowego silnika lub na wzór zęby zrobic sobie samemu. Proponujcie cene.

Biały czujnik stopu. Żadki kolor a moze komuś się przyda. 5zł

Wycieraczki chromowane 15zł

Biale klosze migaczy przód tył 15zł

Tylna belka obspawana , wycieta pod brede, malowana oddam z klapą odelżoną jak ktoś bedzie chciał 30zł.

Kompletny krótki układ kierowniczy . Przekładnia , łapa , drążki, Gałki sprawne, przkładnia lekko chodzi. 120zł

Mechaniz zmiany biegów z gałeczką 10zł

Fotki 4

czego nie ma na tych zdjęciach to są na powyzszych postach.

Kilka rzeczy jeszcze mam ale są porezerwowane, a kilka jeszcze nie mam fotek . Duzo wiecej bede wiedział po poniedziałku.

[ wiadomość edytowana przez: 13pawel dnia 2010-12-04 16:07:12 ]

[ wiadomość edytowana przez: 13pawel dnia 2010-12-04 16:14:41 ]

Dystanse alu 20zł szt (4 szt mam 11 mm szerokie)

Szyby poliwęglan komplet oddam z drzwiami. Sam tył 230zł przód sie dogadamy.

Hamulce przód tarczowe (super sprawa)Fiat 125 klocki ferrodo. Zaciski sprawne oczywiscie.Razem ze zwrotnicami spiłowanymi pod szybki układ kierowniczy bez luzów, oraz z przewodami, Montaż na zasadzie odkręcenia starej zwrotnicy i przewodu hamulcowego oraz zamontowaniu mojego zestawu. 200zł

Boczki przednie nic nie ważące kevlarowe 200zł.

Tłok odelzony, wyfrezowanie pod zawory, lekki sworzeń, lekka korba polerowana Cena nie wiem jest tylko jeden. moze ktoś za łozyć do jakiegoś treningowego silnika lub na wzór zęby zrobic sobie samemu. Proponujcie cene.

Biale klosze migaczy przód tył 15zł Mam tez duzo seryjnych kloszy.

Kompletny krótki układ kierowniczy . Przekładnia , łapa , drążki, Gałki sprawne, przkładnia lekko chodzi. 100zł

Felgi 13 z oponami 25zł sztuka. Od CC 700 Jedna z 125 i jedna z SC wszystkie białe. Są na nich opony Passio( na suche da rade) I zimy z tym ze jedna szczelona z boku ale aj po duzym śniegu jeździłem.

Kabel prądowy gruby i cięki ten co idzie do rozrusznika. Z pół roku w aucie. 30zł

Mechanizm wycieraczek 10zł

Cewka 20zł

Skrzynia biegów w częściach ,a właściwie z 3 skrzynie 30zł

Wydech przelotka 30zł

Halogeny 30zł 2 szt

Alternator z blachą i wiatrakiem 30zł

Wentylator sprawny 20zł

Nowy rozrząd Romet 126 10zł

Dętki 12 i 13 5zł szt

Aluminiowe koło alternatora z paskami dwoma. 100zł

Krótkie biegi 3,4 skrzyni biegów. Z tymże 3 ogolona na choince, a na zębatce od 3 dwa zęby lekko uszkodzone. 4 okej. Na skośnych zębach. 50zł

Podwójny czujnik cieśnienia oleju (kontrolka standardowo plus wskaźnik cieśnienia. Plus dwa zegary. 25zł

Mocowanie Bredy aluminiowe pęknięte na pół do zespawania. 15zł

Wyciszacz Bredy wsadzasz przykręcasz i chodzi jak seryjny tłumi. 10zł

Dwie dziwne blachy. Pod inny gaźnik oraz pod duże ogrzewanie  ??zł

Włączniki, przełączniki ,lampki 2 są dość stare i ciekawe, może się komuś przyda??zł

Skrzynka z gaźnikami i pompkami paliwa. Są tam różne dziwne rzeczy przerobione dyfuzory , cały przerobiony gaźnik, kila innych coś podłubanych, pokrywka z nieprzelewką korkowa, nowe uszczelki podstawki pod gaźnik w tym jedna podwyższona, nowa ośka przepustnicy 6,3 , pompki całe i nie całe, i wszystkie te duperele większe i mniejsze z gaźnika również nowe. 50zł skrzynka gratis 

Ruskie felgi białe 1000zł 4 szt

czego nie ma na tych zdjęciach to są na powyzszych postach.

Koła , Felgi

Mechanika

Gaźniki, pompki
Elektryka

Codziennie w tygodniu jeżdżę trasę Katowice A4 Kraków ( centrum), Kraków-Olkusz- Sosnowiec. Wszystkie te części mogę po uprzednim umówieniu się dostarczyć osobiście.

rezerwuje uszkodzone tryby do krótkiej skrzyni

Klepę halce. Podaj mi tylko ich średnicę.
Aha i ten nowy rozrząd też biorę

[ wiadomość edytowana przez: Klakier- dnia 2010-12-09 23:50:33 ]

Pobieram belkę z klapą , przełączniki "hebelki"

Przyklepał bym skrzynkę gaźników do momentu rozmowy

[ wiadomość edytowana przez: Milten dnia 2010-12-10 00:12:52 ]

Szyby poliwęglan, tył z uszczelkami, komplet (oddam z drzwiami lub nie jak kto woli). Sam tył 180zł, przód . 140

Moduł zapłonowy razem z całą wiązka elektryczną EL ( nie ma na foto) 50zł

Boczki przednie nic nie ważące kevlarowe 180zł.

Kompletny krótki układ kierowniczy . Przekładnia , łapa , drążki, Gałki sprawne, przkładnia lekko chodzi. 100zł

Felgi 13 z oponami 25zł sztuka. Od CC 700 dwie sztuki, Jedna z 125 i jedna z SC wszystkie białe.Na CC są na nich opony Passio( na suche da rade)

Kabel prądowy gruby i cięki ten co idzie do rozrusznika. Z pół roku w aucie. 30zł

Mechanizm wycieraczek 10zł

Cewka 20zł

Skrzynia biegów w częściach ,a właściwie z 3 skrzynie 30zł (3x choinka, obudowa, mechnaizm róznicowy i cała reszta.)

Wydech przelotka 30zł

Alternator z blachą i wiatrakiem 30zł

Wentylator sprawny 20zł

Dętki 12 i 13 5zł szt

Podwójny czujnik cieśnienia oleju (kontrolka standardowo plus wskaźnik cieśnienia. Plus dwa zegary. 25zł

Wyciszacz Bredy wsadzasz przykręcasz i chodzi jak seryjny tłumi. 10zł

Dwie dziwne blachy. Pod inny gaźnik oraz pod duże ogrzewanie  ??zł

Włączniki, przełączniki ,lampki 2 są dość stare i ciekawe, może się komuś przyda??zł

Ręczny hydrauliczny do zamontowania przy kierownicy gotowy do użytku razem z przewodem hamulcowym do zamontowania na 4 śruby na desce. 100zł

Budke licznika razem z dioda bardzo widoczną. Ja stosowałem do obrotomierza, a dioda od oleju. 10zł

Cała wiązka elektryczna,klapa tył,poduszki nowe, cylinderek nowy, uszczelki, zwrotnice,przekładnie kierownicze, niektóre rzeczy mozege dorzucić za symboliczną złotówke.

Ruskie felgi białe 1000zł 4 szt

Codziennie w tygodniu jeżdżę trasę Katowice A4 Kraków ( centrum), Kraków-Olkusz- Sosnowiec. Wszystkie te części mogę po uprzednim umówieniu się dostarczyć osobiście.

Felgi

Wydech , skrzynia

Elektryka

Różne

Ręczny, moduł , budka