[K] Naklejki do silnika 2.0 DOHC(np.2000,attenzione alta...)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię naklejki, które występowały na silniku 2.0.
Na osłonę rozrządu 2000, na obudowę filtra attenzione, alta tensione czy coś takiego, filtra aria a secco itp.
Kontakt na priv lub 604 820 687
Pozdrawiam!
PS: Gdyby ktoś miał też uchwyt papierowej rury idącej nad kolektor wydechowy z obudowy filtra powietrza, to też reflektuje

Cytat:
Gdyby ktoś miał też uchwyt papierowej rury idącej nad kolektor wydechowy z obudowy filtra powietrza, to też reflektuje

mam taki bajer, przyjedz sobie wezmiesz za freeko.

Super Jak napiszesz jaki alkohol lubisz, to się wymienimy
Będę w Krakowie po niedzieli, to napiszę na priva i podejdę.

Bart, masz tego jeszcze ?

sztuk jedna niestety,

bart zrób skana dokładnego i najwyżej ktoś sobie dodrukuje w firmie(max.10 zł za taka usługę)

ej ludzie ja mam do oddania uchwyt do weza papierowego zbierajacego cieple powietrze znad kolektora wydechowego raczej tego nie rzuce na xero per publico bono

co do naklejek mam tylko te co na autach silnikach itp, nie sprzedaje/rozdaje ale chcac nadazyc za zapotrzebowaniami spolecznosci forumowej rzucam scana z netu, slaba jakosc ale moze ktos cos z tego sobie wyczaruje, mialem faktycznie wzory wiekszosci naklejek, byla stronka w usa gdzie bylo tego pelno, mozna bylo zamowic itp, byly wzory, ale ani adresu ani tych wzorow nie moge teraz znalesc, mialem formata dyskow tydzien temu..

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2009-02-26 20:24:47 ]

Super, że wrzuciłeś te skany... Nie masz ich gdzieś jeszcze w ciut lepszej jakości? (większych)

No i mam jeszcze jedno pytanie - nie ma nikt na sprzedaż plastikowej, nitowanej do obudowy filtra powietrza rury chwytającej powietrze, która ma trójnik na wyjście tej papierowej rury? Moją ktoś uciął...

[ wiadomość edytowana przez: wojtek07borewicz dnia 2009-02-26 22:40:43 ]

Ja z naklejek znalazłem tylko taki, trochę wcześniejszy bo chyba z Fiata 124 berlina skan:

Fajnie by było gdyby się znalazły takie skany jak zamieścił Bart, ale w tej wielkości co ten wyżej...

wojtek: te naklejki sa dostepne? w jakich kosztach takie cos?

przy okazji nalepek serwisowych od 2.0:

Właśnie niestety nie są dostępne - przynajmniej nic o tym nie wiem. To co zamieściłem, to tylko skan znaleziony w sieci.
Podobno Pietrzykowie mają takie naklejki...