| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adamesce bylo Espero jest Ope ... Sosnowiec | 2009-02-24 23:16:21 Zauwazylem to dzis, wczesniej wszystko bylo ok. Kiedy zalanczam kierunek w lewo wszystko ok, strzalka miga raz na sekunde , kiedy zalanczam w prawo to miga ze 3 razy na sekunde no i oczywiscie tam samo tika. wszystkie zarowki sa ok, wszystkie pozycje kierunki i inne ok. Co to moze byc? Przekaznik pada ? |
pasiek Member Klubu Espero było espero, jest oc ... Lubsza | 2009-02-25 10:30:18 Przekaźnik raczej nie bo by szybciej przerywał na obu stronach (to samo wyjście z przekaźnika na obie strony)
Najszybciej to przepalona żarówka, ale piszesz że są dobre więc może dobrze nie łączą (zaśniedziałe styki w kostkach, przełączniku kierunków itp.). Niby działają ale słabo. Jeśli zmieniałeś żarówki to może mają mniej Wat. |
pasiek Member Klubu Espero było espero, jest oc ... Lubsza | 2009-02-25 10:46:15
otttototo - właśnie licha masa też |
adamesce bylo Espero jest Ope ... Sosnowiec | 2009-02-25 10:52:12 masy nie stracilem bo wszystkie swiata ok, nie ma narazie hoinki ale zaczne od stykow w blendzie bo tam sadze ze jesli mialby byc problem to tam powinienem zaczac. dzieki za pomoc bynajmniej przekaznika nie bede dotykal. |
Pietjas Espero 1.5 DOHC/Mazd ... Pludry | 2009-02-25 14:46:44 sprawdź kierunki w blendzie miałem to samo (zardzewiałe styki powodowały takie cuć) |
misiekwwa Opel Miasto Stołeczne Warszawa | 2009-02-25 14:53:31 Mam to samo. Styki na żarówce mi na jakiś czas pomaga wd-40 na styki lub wykręcenie i wkręcenie żarówki |
adamesce bylo Espero jest Ope ... Sosnowiec | 2009-02-26 21:26:14 wykrecenie prawej zarowki w blendzie (kierunka) i wkrecenie ponowne dalo pozytywne rezultaty. teraz na przyszlosc wiem gdzie szukac problemu, dzieki za pomoc |