[S] cześci espero - nowy dawca

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Części z espero sprzedam. Auto z silnikiem 2.0 99r; klima skóra podgrzewana, lampy z obrysówkami, abs, airbag. Brak drzwi (bebechy są) i błotników bo rudy je właśnie zjada , prawego kierunku. Zdjęcia z cenami prześlę na maila, ale tu uwaga realizacja zamówień i wymyslniejszych fotek dopiero od następnego poniedziałku!

kontakt na priv lub:
michuleszno@onet.eu

[ wiadomość edytowana przez: Michuleszno dnia 2009-01-25 00:13:46 ]

rezerwuje tapicerkę do czasu jakiś zdjęć

99 rok? hmm dziwne, myślałem że w 99 wychodziły tylko i wyłącznie golasy (bez klimy, abs itd) 1,5 i 1,8.

Auto jest z niemiec w papierach pierwsza rejestracja 99, ale jak wiadomo u sasiadów nie koniecznie pokrywa się to z datą produkcji jednak jest tak traktowane, a rozbiezności często przekraczają 12 m-cy czyli moze rownie dobrze to byc 98 albo 97...

kolego ja czekam na info o fotelach oraz w jakim stanie są dzrzwi kierowcy

Cytat:
2009-01-26 13:56:16, devil_sc pisze:
kolego ja czekam na info o fotelach oraz w jakim stanie są dzrzwi kierowcy

Obawiam, że prawdy to się nie dowiesz
(patrz wątek (sz)małego auta)

Cytat:
2009-01-26 23:09:36, mifinka pisze:
Obawiam, że prawdy to się nie dowiesz (patrz wątek (sz)małego auta)

Bez takich złośliwych wstawek, kto jest niezadowolony z moich częsci niech się zgłosi... Później ocenimy kto prawde pisze...

Cytat:
2009-01-26 23:27:20, Michuleszno pisze:
Bez takich złośliwych wstawek, kto jest niezadowolony z moich częsci niech się zgłosi... Później ocenimy kto prawde pisze...

Było nas czworo i Twojej prawdy nie mogliśmy obejrzeć
A poza tym to raczej nie Twoje części, chyba, że sprzedałeś na tym forum nerkę, ale o tym to nic nie czytałam

Cytat:
2009-01-26 23:39:13, mifinka pisze:
Było nas czworo i Twojej prawdy nie mogliśmy obejrzeć A poza tym to raczej nie Twoje części, chyba, że sprzedałeś na tym forum nerkę, ale o tym to nic nie czytałam

Oglądac oglądaliście, ale wypróbowac w praktyce (jazda) już nie chcieliście... Części są moje: kupione za moje pieniądze, wymagające mojego czasu, ale żeby już nikt się słówek nie czepiał ja je sprzedaje i są ODE MNIE KUPOWANE JAK DOTĄD BEZ REKLAMACJI...

W dalszym ciągu aktualne. Silnik 2.0, skrzynia biegów, el. wnętrza, przełączniki, lampy tylne z obrysówkami, chłodnice (płyn klima), osprzęt silnika, przekładnia kierownicza, szyby , el. blacharskie i dużo innych.

kontakt:
priv
lub
michuleszno@onet.eu

W dalszym ciągu aktualne. Silnik 2.0, skrzynia biegów, el. wnętrza, przełączniki, lampy tylne z obrysówkami, chłodnica klimy, osprzęt silnika, szyby , wzmocnienie przednie i dużo innych.

kontakt:
priv lub
michuleszno@onet.eu