| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kess Forumowicz opel vektra CD VAUXH ... Sopot | 2009-03-05 20:12:00 Mam problem z centralnym zamkiem jeden z pilotów przestał działać z dwa miesiące temu natomiast drugi pilot tylko otwiera w obydwóch pilotach diody zielona i czerwona świecą. Zamknąć można tylko od wewnątrz wciskając w drzwiach cypel. Może ktoś spotkał się z tą usterką [ wiadomość edytowana przez: NAZAR dnia 2009-03-06 08:24:52 ] |
YANNOSICK (S) Pełnoprawny Klubowicz Yerseke,Holand | 2009-03-05 22:35:39 Witam.Jedź do serwisu Opla niech ci wymienią baterię i ewentualnie zaprogramują od nowa piloty. Koszt od 25 do 60 zł. Powodzenia |
jan_10 Pełnoprawny Klubowicz Forester 2.0 turbo w ... Poznań | 2009-03-05 23:18:03 wejdz do auta, wez ze soba pilot i kluczyki..
usiądź wygodnie,zamknij drzwi, przekręć zapłon, przytrzymaj guziki na pilocie aż się auto samo nie zamknie, jeżeli to zadziałało to drugi pilot j.w. i przelewasz mi na konto 25zł
jak to nie działa, zamykasz auto (kluczykiem), idziesz do domu, idziesz do kuchni bierzesz nóż (w miare ostry i sztywny), lutownicę,, cynę, gazetę.. siadasz przy stole, rozkładasz gazetę, przy pomocy noża otwierasz pilota, patrzysz na styki od baterii i jeszcze raz je przylutowujesz, zamykasz i idziesz do auta zaprogramować pilota (to co pisałem na początku) i przelewasz na moje konto 50pln, jeżeli to nie działa jedziesz do ASO i im przelewasz pieniądze a mi piwo paczką :d |