S Poloneza 1.4 16v do kjs

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jak w temacie sprzedam poloneza 1.4 rover do kjsow zabawy, sprintow.
Auto jest wybebeszone w srodku ma wazny przeglad chyba do maja oc wazne. Silnik igla wkreca sie jak wiertarka orginalny przebieg to 180 tys z groszami przy chyba 170 cos nowy rozrzad w tym roku dostal nowe sworznie tercze klocki przod.
Uzywany jest pare razy w roku ale ostatnio nie mam wogole czasu nim startowac , calkowicie bez awaryjny przez ostatnie 10 tys olej byl wymieniamy 3 razy pol syntetyk
pytac o reszte

i filmiki jak chodzi
http://www.youtube.com/watch?v=shb48InBCFc

cena 600zl

pw

Z tego co zapomnialem to sprezyny przod sa nowe polonez diesel iete 2 zwoje wydech jest tylko z jednym tlumikiem .felgi 14 track

czemu tak tanio sprzedajesz?

Bo to tyle warte

jak ze rdza?

Myslalem ze zaraz bedzie ze drogo ok nowa cena 1000zl do negocjacji tylko w gore zartuje oczywiscie.Nie chce sie na nim dorobic niech sluzy komus innemu
Kupilem go od pierwszego wlasciciela bez jaj, przejezdzil juz troche zawodow i nic sie nie dzieje zapewniam ze silnik przezyje to auto.
Jezdzony byl tylko na paliwie 98 ,co sie zuzylo bylo wymieniane

Blacha podloga jest ok tylko po odplywach zrobily sie troszke wieksze dziurki niz orginalnie podluznice igly jedynie standardowe miejsca czyli doly drzwi progi ale na progach sa nakladki plastikowe jak to w caro jeden prog nowy orginal moge dorzucic bo mialem wymienic
Nie ma zadnych ukrytch wad mozna przyjechac poupalac zobaczyc silnik dzwon skrzynia cicha i chodzi ladnie jedynie most wyje bo bebechy sa wsadzone z tracka przed wymiana chodzil jak nowy
polonez jak polonez odpala od strzalu po postaju nawet 3 miechy bez ladowania aku

Bylo by fajnie jak by wzial ktos z forum i jeszcze pokazywal fure w akcji .

Malowany byl bez rozbierania tylko oklejany orginalnie byl zgnita zielen metalik posiada plyte pod silnikiem nie do rozwalenia
Jest to moj ktorys tam samochod sluzyl tylko do zabawy ale nie mam wogole czasu na jazde stoi od rajdu ziebickiego ktory byl w czerwcu od tej pory moze raz jezdzony

[ wiadomość edytowana przez: kuras180 dnia 2009-09-21 19:03:19 ]

[ wiadomość edytowana przez: kuras180 dnia 2009-09-21 19:08:33 ]

jestem zainteresowany

Cytat:
2009-09-21 20:56:39, Blady pisze:
jestem zainteresowany

Wysłałem wcześniej priva

Auto godne zakupu!Widziałem na żywo jak to chodzi i nie można narzekać na furaka.Brać bez zastanowienia się!

a ja jestem starszy i mam pierszeństwo

Oc do 25 styczenia przeglad 2 maj

Sorry ale poldek 1,4 przygotowany do upalania z ważnym oc i ubezpieczeniem za 600zł..... to wg mnie jak za darmo... ja za swojego dałem 600zł na alusach, ale musiałem poświęcić kupę czasu żeby go przygotować. szkoda że nie sprzedawałeś pół roku temu

Cytat:
2009-09-21 21:20:57, Rino125p pisze:
szkoda że nie sprzedawałeś pół roku temu

Dobrze że teraz sprzedaje, bo pół roku temu myślałem jeszcze że skrzynia maluchowa jest mocniejsza aczkolwiek nie powiem, bo już rok w swapie jeździ i jeszcze dycha... Może dlatego że mi jej szkoda

czyś ty zwariował kuras, to ty teraz jak się liga rwd u nas tworzy sprzedajesz ??

teraz to mnie mozecie cmoknac Jak rok jezdzilem to nie bylo z kim sie poganiac musialem bmki łatac. Ale spokojnie mysle ze od nowego roku wroce do gry na jakims fso z bonusem sprzedaje bo nie mam czasu jezdzic a on stal i w oczach marnial lepiej zeby cieszyl jeszcze ludzi . A sam wiesz ze robil furore i to nie mala.

Wracajac do tematu dzisiaj przyjezdzaja po sprzeta , mysle ze nowy wlasciciel sie pochwali jak wezmie

blady :d

Wlasnie wyjezdza z pod domu

Szkoda że nie jedzie do mojego

ja też żałuję, że nie do mojego... szkoda, że zima idzie i daleko, bo tak to bym go już brał...

niech się sprawuje dobrze nowemu właścicielowi