Amortyzatory + spężyny, czy to dobra firma?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam pytanie dotyczy KLIK tego zestawu, proszę o wszelkie porady, czy dobre, czy ktoś ma lub miał itp.

Jak dla mnie to kiczowate troche, firma jakas se, opisy to juz wogole, bo jest to zestaw tylko do aut od 95 w zwyż, lepiej poszukac czegos co jest sprawdzone i cos warte.

Cytat:
2009-03-02 22:35:47, Magik123 pisze:
,...lepiej poszukac czegos co jest sprawdzone i cos warte.

Nie wiem czy wiesz Magik, ale ciężko jest znaleźć taki zestaw firmowy do mk7 i jeszce do tego w dobrej cenie, nawet uzywany

Cytat:
2009-03-02 22:35:47, Magik123 pisze:
Jak dla mnie to kiczowate troche, firma jakas se, opisy to juz wogole, bo jest to zestaw tylko do aut od 95 w zwyż, lepiej poszukac czegos co jest sprawdzone i cos warte.

potrzebuję bardziej sprecyzowanych odpowiedzi popartych na doświadczeniu w sprawach zawieszenia

Cytat:
2009-03-02 22:48:11, slawcek pisze:
Nie wiem czy wiesz Magik, ale ciężko jest znaleźć taki zestaw firmowy do mk7 i jeszce do tego w dobrej cenie, nawet uzywany

A no jesli z tym do MK7 jest problem to ok nie wiedziałem
Sorka za OT

[ wiadomość edytowana przez: slawcek dnia 2009-03-02 23:08:02 ]
[ powód edycji: ups... ]

Spox, dlatego Krecha pyta - jest w desperacji

Mam cos takiego do MKVII w BDB stanie.

WEITEC

Cytat:
2009-03-02 23:15:12, Marcin pisze:
Mam cos takiego do MKVII w BDB stanie. WEITEC

Spoko, a mam pytanko ile przejeździłeś na nich, tak mniej więcej

Mi sie wydaje,ze ... nowe to nowe
Chyba,ze ktos Ci naprawde powie,ze ma przejechane max 10tys.
Ale co do propozycji Marcina - wg mnie urzywany zawias do 400zl wart jest,ale jak mialbym dac 600 to juz wole nowy jakis tam i jest nowy.

Witam, wkleje sie do tematu bo jeśli mowa o amorach to które lepsze? Gazowe czy Gazowo - olejowe. Chce kupic do auta ,ale nie wim które lepsze. Chodzi o zwykłe.

Cytat:
2009-03-03 21:56:22, nieznany185 pisze:
Witam, wkleje sie do tematu bo jeśli mowa o amorach to które lepsze? Gazowe czy Gazowo - olejowe. Chce kupic do auta ,ale nie wim które lepsze. Chodzi o zwykłe.

nie ma czegoś takiego jak gazowe.
są gazowo olejowe (nazywane gazowymi przez niektórych)
i są olejowe.

Myślałem że są .