Richard Burns rally

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
gra ktoś w tą grę? dla mnie jedyna do której chce sie wracać szkoda że nie ma tam mlucha ale jest za to 2107 do ściągnięcia jak ktoś lubi rajdy i realizm w grach doprowadzony do extemum -raz walniesz w drzewo ocniej i papa, to polecam przykładowy filmik z dobrego przejazdu

a tu porównanie onboardów z reala i z gry filmik

[ wiadomość edytowana przez: grnb dnia 2007-12-01 20:21:37 ]

Cytat:
2007-12-01 19:22:56, grnb pisze:
gra ktoś w tą grę?

Ja

1:16:03 na Rally School

poprawka.. 1:14,19s

no to nie mam pytań dzisiaj też trochę walcze bo jestem chory ale czasy notuję jednak sporo słabsze

jaki masz czas na pluginie?

Joux Verte II 6:12:28 auto Impreza wrc s12 dopiero zaczynam jeździć

no widze że temat rbr to tu nie nowość dobra pobawię się jeszcze na rally school to może uciułam jakiś czas godny pokazania

nowy colin dirt miażdży burnsa
grałem na ps3 i poprostu jestem w szoku
mega model jazdy...tez jak walniesz w driewko koniec gry.
zapitala sie np. "ośkami" na asfaltach nieziemsko...poczucie prędkości wypas! sory za OT

napewno nie jest tak realistyczny pod wzgledem jazdy jak burns.

rbr to jednak klasa dla siebie i nikt chyba nie zrobi takiej gry po tym jak sprzedał się w znikomej liczbie egzemplaży poprostu dzieciaki znudziły się zanim nauczyły się jeździć. w dirta grałem demko ale dla mnie lipa bo jakoś dziwnie sie jeździ ale pewnie jest klimat grafa itd. jednak jedyne co jest mnie przyciągąc do gry to super model jazdy no i może trochę wąskie i szybkie odcinki.

rally school 1:18:65

jeśli chodzi o pribram rally to trzebaby specjalny setup do tego ale na szutrowym sprobuje przejechac to zobaczymy czas moze

[ wiadomość edytowana przez: grnb dnia 2007-12-02 19:29:21 ]

Szkolka 1:15,97 ale jakos nie probowalem jezdzic zeby poprawic. Co innego Chirdonhead 3:09:97

A CMR3 jeszcze pamiętają? Dla mnie gra jeśli chodzi o model to zajebicho, szkoda tylko że auto po walnięciu w drzewo jeździ jak po starcie (do pewnego momentu ). W RBR nie grałem choć miałem go na kompie ale grafika (brak pixel shadera) nie wydoliła. Piątka colin też jest fajny ale ze względu jak wyżej nie mam go u siebie a grałem u kumpla- grafika jest zajebista!!
Na PS to z tego co pamiętam WRC dawało rade- fajny klimat jeśli chodzi o prawdziwe mistrzostwa

Cytat:
2007-12-03 12:13:23, DAWCY pisze:A CMR3 jeszcze pamiętają? Dla mnie gra jeśli chodzi o model to zajebicho, szkoda tylko że auto po walnięciu w drzewo jeździ jak po starcie (do pewnego momentu ).

Akurat Colin 3 to największa porażka była, jeśli chodzi o model jazdy.

Najlepszy był Colin 2 i 4, nie wiem jak Dirt.

A Rysiek to Rysiek. Colin to bezstresowego pojeżdżenia, na Ryśku to się spinać trzeba i czasu potrzeba.

ja mecze rbr oczywiscie z przerwami ale praktycznie od kad sie ukazal ale kierownicy do kompa nie mam a na klawiszach ciezko cos osiagnac. realizm jesli chodzi o gry to jest zdecydowanie najlepszy i zadne coliny i niecoliny nie przebija riczarda.
na szkole najlepszy czas 1:13? niepamietam c otam bylo ale blisko 14

Cytat:
2007-12-03 19:03:51, -insekt- pisze:
realizm jesli chodzi o gry to jest zdecydowanie najlepszy i zadne coliny i niecoliny nie przebija riczarda.

nie grałeś w DIRTa to nie pitol...jedź do judasza pocisnąć i dopiero sie wypowiadaj

Cytat:
2007-12-02 17:19:30, Blady pisze:
jaki masz czas na pluginie?

Na pluginie gorzej.. coś ci Czesi nakombinowali z fizyką

a propo czasow takie pytanie mam do 5turbo... masz kierownice? jakie auto i czy bawisz sie setup'ami?

Cytat:
2007-12-03 19:35:41, qbara pisze:
nie grałeś w DIRTa to nie pitol...

a z kad PAN kolega wie ze nie gralem??? bo sie sklada ze pociskalem w to w dniu premiery [uklon dla tego kto wymyslil siec terrentow] wiec moge sie wypowiedziec. to samo tyczy sie kazdej innej wersji colina [trojke mialem nawet orginal] i innej gry rajdowej bo staram sie grac we wszystko co sie ukaze na pc... i nie musze chodzic po kolegach bo moj blaszak uciagnie takie potwory jak dirt

[ wiadomość edytowana przez: -insekt- dnia 2007-12-07 10:27:21 ]

Cytat:
2007-12-01 19:22:56, grnb pisze:
gra ktoś w tą grę? dla mnie jedyna do której chce sie wracać szkoda że nie ma tam mlucha ale jest za to 2107 do ściągnięcia jak ktoś lubi rajdy i realizm w grach doprowadzony do extemum -raz walniesz w drzewo ocniej i papa, to polecam przykładowy filmik z dobrego przejazdu a tu porównanie onboardów z reala i z gry filmik [ wiadomość edytowana przez: grnb dnia 2007-12-01 20:21:37 ]

te filmiki to musi być jakaś bajka. Nie można przecież przejechać odcinka specjalnego w grze nie pierdolnąc w nic po drodze - to nierealne

Cytat:
2007-12-07 10:26:26, -insekt- pisze:
a z kad PAN kolega wie ze nie gralem???

od kiedy Robalu jesteśmy na Pan ?
a co do samej gry to gry są po to żeby sie pobawić a nie wku*wiać na każdym kroku .dirt tez jest trudny ale nie tak jak burns do przesady ! nikt nigdy nie stworzy SYMULACJI rajdowej ...gry to fun a bawi mnie w DIRT zajebisty model jazdy i poczucie prędkości a BURNS tylko przyprawia o siwe włosy.a jak chce real to wsiadam w malca i upalam