Artykuł Fiat 128...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam do zapoznania się z artykułem klubowicza Yapko o Fiacie 128, na klubową stronę http://fiat-furious.pl/

Pozdrawiam.

Księciowe panterki

Artykuł bardzo fajny, może bedzie drogowskazem dla początkujących miłosników korodujacych jangów. Swoją drogą bardzo ładnie odświeżona strona. Widziałem artykuł o 126p p.Szwagierczaka. Brakuje zdjęć, jesli jest potrzeba to mam robione przeze mnie na torze w Poznaniu.

[ wiadomość edytowana przez: MCQUEEN dnia 2009-03-12 22:18:18 ]

Ech... i moja obszyta własnoręcznie skórą kierownic (od Malucha co prawda). Mam nadzieje że Yapkowi ten samochód da więcej fanu niż mnie.

Cytat:
2009-03-12 22:05:53, MCQUEEN pisze:
Artykuł bardzo fajny, może bedzie drogowskazem dla początkujących miłosników korodujacych jangów.

Masz rację. W tym przypadku albo nie robi sie nic albo jedzie na maxa. Półśrodki to strata kasy i czasu. Ale gorzej jak człowiek dojdzie do tego wniosku w trakcie składania samochodu

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Ciesze sie ze sie podoba, mam motywacje zeby przygotowac czesc druga.

Jeszcze zapomnialem wspomniec o przejazdzce Staszkowa Ascona bez dachu w lutym

Ale potem dach załozył. Tyle że ja jechałem z tyłu w kucki a że z boku miał w dachu poważny przeciąg i tak było zimno.

Pisz koniecznie Yapko druga cześć. Chociaż nie przesadzaj z tym lepiej przygotu auto dobrze do startów, btw do zobaczenia w Poznaniu. Przyjade Zofią.