[S] AluRekiny, opony, głowica, wakuometr. przekaźniki i inne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Do sprzedania kilka zabawek:

Alufelgi z BMW 5,5"x13" ET18 z oponkami Michelin MXT 155/65R13

Felgi 1 i 2 - stan bardzodobry, nielicze drobne odpryski.
Felga 3 - przytarty rant - trzeba przeszlifować grubszym papierem resztę zakleić i prysnąć.
Felga 4 - uderzona o krawężnik, wymaga prostowania, a co za tym idzie, również malowania
Felga 5 - kupiona na wymiane tej rąbniętej, ale nie miałem czasu się nią zająć. wymaga przeszlifowania, malowania i flezu otworu centrującego.
Felgi 1234 jeżdziły na Malcu i otwóry centrujące mają frezowane pod fiatowskie piasty. Opony mają ok. 5-5,5mm bieżnika.
Do zestawu mogę dorzucić komplet śrub (12 pływających i zabezpieczenia) i wykonane przeze mnie pierścienie centrujące, które potrzebne były na tylnych piastach (otwory w felgach są lekko stożkowe).
Cena: 600zł

Opony Dębica Passio 165/70R13

Dwie mają 4mm bieżnika dwie mają 5mm.
Cena: 150zł

Przekaźniki

Zestaw do wpięcia w instalację malca "starego typu", funkiel nówka.
Cena: 30zł

Wakuometr (chyba tak się to zwało )

To co widać, nic mniej, nic więcej. W momencie demontażu działał, ale było to dobre 7 lat temu i od tego czasu leżał w szafie, a sprawdzić nie mam jak, więc sperzdaję jako niesprawdzony.
Cena: 30zł

Głowica 650

Uzbrojona, wstępnie oczyszczona (z olejowych naleciałości), wymontowana z rocznika 87 (na klapie miał dumne "E"). Stan bardzo dobry, wszystkie gwinty OK, nie dłubana, nie planowana, seria. Trzymałem ją do budowy następnej A-grupy, ale na to się nie zanosi .
Cena: 60zł

Skrzynia biegów
Kupiona jako "regenerowana". Przejeździła od tego czasu jakieś 3-4k km, zalana Hipolem, problemów z nią nie było.
Cena: 80zł

Mam jeszcze troche innych pasci jak np. biały blat starego typu (kapliczka), środkowa konsola z rajdówki (z przełącznikami i stacyjką), dmuchawę itp.

Ceny do ewentualnych negocjacji. Preferuję odbiór osobisty, zwłaszcza w przypadku większych przedmiotów.

Pozdrawiam.

Mógłbyś pokazać jedną z rzeczy (jakąś orientacyjną fotkę) mianowicie "środkowa konsola z rajdówki (z przełącznikami i stacyjką)" i napisać co wchodzi w jej skład i ile za nią byś chciał ?

Konsola:

Ma stacyjkę, 1xprzełącznik 3 pozycyjny (np. na światła), 2xstyki (np. na klakson, rozrusznik), 5xprzełącznik 2 pozycyjny (dmuchawa itp.), panel oklejony karbonową okleiną.
Cena, hmmm ... 4 dychy ?

"Kapliczka" sprzedana.

Up

nie chciałbym się wykłócać ale może jakiś rabat na te alusy?? bo jak coś ja byłbym bardzo zainteresowany, ale dopiero jak moje rekiny pójdą mozes zpodesłać foy bieżników i ogólnie stanu oponek i jak to wygląda wszystko dokąłdneij i od strony wewnętrznej

poszedł priv w sprawie alurekinów

jak chcesz to jutro daje przelew 350zł za komplet bez śrub, 5 felg w tym 4 z oponami, za tyle je moge wzaść

daje ci 380ziko a fele zmieniają właściciela

[ wiadomość edytowana przez: racerracer dnia 2009-01-21 16:45:28 ]

"fele", czy całe kółka ?

koła

w takim razie daje 390zl za całość i bijemy deal

Może wam aukcję na alledrogo zaołżyć ?

może nie , w sumie to chyba regulamin zabrania takich " licytacji"
ja wiec powiem to co na privie daje 400zł za całość ostatecznie może być bez śrub bo mam szpilki

Powiem inaczej ... moge zejść na 500zł bez śrub. Ostatecznie to porządne felgi z porzadną gumą, a nie miska gwoździ.

no to czekam aż zejdziesz na 400

a ja daje milion pińcet sto dziewięćset sprzedane !

ja tylko napisałem na forum od razu że pisaliśmy na privie i ja mogę dać za nie tyle, by nie było w razie jakichś sporów kto był pierwszy Max może potwierdzić

jak zejdzieszz ceny na 400zl za komplet z oponami to zrobie konkurencje marcnowi i za tyle je moge wziąść jeżeli on nie bedzie juz chciał

no ja powiedzmy czekam na wpłate za sprzedane graty, jak dojdzie, a nie zdecydujesz sie w ciągu tygodnia to biore ATSy od kumpla