| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
BodzioMV6 MV6 Toruń | 2003-08-18 18:06:04 Szukasz części ,oto link do stronki niemieckiej firmy z częsciami z samochodów powypadkowych.seik |
DrA eS ... | 2003-08-18 18:38:14 Jak ktos szuka czesci to zaglada do SPRZEDAM/KUPIE... a tak to tylko kibel sie nalezy |
Vincent Opel Omega Sedan 2.0 ... Szczecin | 2003-08-18 23:06:03 Oj Dramar nie wszystko znajdziesz w dziale Kupię/Sprzedam i każda droga do osiągnięcia zamierzonego celu (kupna tanich części np.) jest dobra. Sam się przekonałem że niemieckie szroty to czasmi kopalnia złota. Warunek jeden im dalej od granicy tym taniej a i własciciel nie patrzy człowiekowi na ręce i bez problemów mozna pogrzebać sobie w autkach. Rajem jest tu Bawaria, okolice Monachium. Auta jakie tam stoją (często całe) jeździłyby u nas jeszcze kilkanaście lat a rozbitki mają wiele bajerów, które u nas kupisz za grube pieniądze tam zaś ma to cenę złomu.
Niestety barierą jest język....ja miałem kogoś z rodzinki za przewodnika... |
DrA eS ... | 2003-08-18 23:41:57 W dziale KUPIE/SPRZEDAM nalezy zamieszczac takie ogloszenia. I niewazne czy z Niemiec czy z piwnicy Zenka pochodza czesci. Jak ktos szuka czesci to zaglada wlasnie do tego topic'a. Porzadek byc musi. |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-08-19 02:22:41 Słusznie, Dramar, jak umowa to umowa. Porządek musi być.
Najgorzej zacząć robić wyjątki, zawsze znajdzie sie wytłumaczenie, ale burdelu nie ma już komu likwidować. A więc, do rubryk zaglądać, nie robić z forum bazaru. Janusz |
cygan12 Opel Omega MV6 warszawa | 2003-08-19 14:08:34 CZEŚĆ.
Wszystko Ok, ale za każdym razem przeglądać wszystkie ogłoszenia? trochę szkoda czasu. Może układać je tematycznie |
BodzioMV6 MV6 Toruń | 2003-08-19 14:31:39 Panowie o co tyle szumu.Jeśli moj post znalazł się w nieodpowiedniej rubryce to niech admin go po prostu wywali i po kłopocie.Mam jednak taką sugestię aby stworzyć post w którym będzie można podawać linki do ciekawych stron z częściami bo dzięki nim często możemy zaoszczędzić sporo kasy, która przyda się z pewnością na upiększanie naszych pięknych bestii.
PS O firmie seik dowiedziałem sie nie z netu a dzięki uprzejmości moich znajomych z niemiec.Podejrzewam ,że Wielu z Was ma ciekawe kontakty na zakup części.Niech się nimi pochwalą. Pozdrawiam |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2003-08-19 15:22:41 A tutaj to trzeba się zgodzić z kolegami Cyganem i Bodziem , tylko że przy tak skonstruowanym forum jakiś blado widze możliwość stworzenia takich wątków. Ale niech się wypowiedzą fachowcy. |
Mateo32 Opel Omega A 2.0i Łomża | 2003-08-19 21:02:17 "....Szukasz części?...." - 2 post od góry |