Autozlomy na Slasku i w Malopolsce

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich. Mam prosbe jezeli wiecie gdzie jest na Slasku albo w okolicach Krakowa dobry autozlom na ktorym maja znosne ceny i mozna trafic czesci do samarki to prosze o adres albo jakies namiary. Od poniedzialku chcialbym zaczac jezdzic w poszukiwaniu niektorych czesci.
Pozdrawiam wszystkich - Kid

Widzialem kiedys Samarke na zlomie kolo kombinatu (po prawej stronie jadac do Tarnowa)
jasiu

Kid sorki ze sie wcinam ale bez sensu nowy temat zaczynac nie wiem jak na slasku ale dla wszystkich zainteresowanych polecam pod Łomża bodajrze bardzo fajny szrocik dużo części mieli do ład ostatnio a wieksze to na gizycko jadąc ciężko niezauważyć trzy szroty obok siebie po obu stronach drogi jeszcze raz sorki kid

Nie wiem gdzie na śląsku , ale na zakopiance chyba przed NAPRAWĄ jest szrot , na którym stała ostatnio samarka. Znajduje sie po lewej stronie jadac w strone zakopanego.

Co do wypowiedzi VoDz'a to mi sie wydaje ze ten temat nie jest bez sensu, prawie kazdy z nas tutaj jezdzi juz dosc starym samochodem i kazdemu moga sie przydac doswiadczenia innych, nie mozie ze koniecznie kazdy potrzebuje wiedziec gdzie stoi samara na zlomie ale chodzilo mi tez o co innego, zebysmy mogli sie wymienic doswiadczeniem co do cen i fachowosci obslugi. Duzo razy spotkalem sie juz ze na zlomie zyczyli sobie za czesci 80% ceny nowej ze sklepu! Dobrze wiedziec gdzie nie ma sensu jechac a gdzie jest milo o tanio. Ale jezeli wiecej osob sie ze mna nie zgadza i uwazacie ze ten temat jest bez sensu to OK. Nic prostszego powiedzcie o tym to poprosze o wykasowanie tego tematu
Pozdrowienia - Kid

TEmat szrotów jest równie ważny jak slep[ów- wiele osób z tego korzysta
Pozdr
Paweł