MotoNews.pl
6 [K] Wąski dyfer kwadrat w dobrym stanie bez luzów. (218319/53) - NT

[K] Wąski dyfer kwadrat w dobrym stanie bez luzów.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie zakupie wąski dyfer kwadrat w dobrym stanie bez luzów. Fajnie jakby może ktoś miał z krótkim przełożeniem np. z rovera czy trucka .No i jakaś przystępna cena .

Mam z df 125p 41/10 po jedynych 30tys km orginalny fabryczny bez żadnych ingerencji
200zł

z traka ładny za jakies 300 do negocjacji.

Panowie ale ja wąski potrzebuje ...bo nie chce budy ciachać do atsów...a mam teraz szeroki i już sie nie mieszczą . A nikuss z trucka masz dyfra w jakim stanie ???

Barti możemy sie umówic i dokonać podmianki. Ja bym chciał szeroki a mam wąski, Ty byś chciał wąski a masz szeroki...
Co ty na to???

Czekam na wieści od nikussa bo chciałbym mieć 4,55 , a wystarczy przespawać mocowania...

Cytat:
2008-08-25 14:44:25, winiar7 pisze:
Mam z df 125p 41/10 po jedynych 30tys km orginalny fabryczny bez żadnych ingerencji 200zł

Winiar

Ja bym byl zainteresowany tym mostem.
Bede w Wwa w pazdzierniku, zajrzalbym do Ciebie i zakupil zalegly wal korbowy oraz ten most.

Moglbys dac znac czy to jugol czy kwadrat jakiego szuka Barti ?

Tak jak w temacie kwadrat :]

Cytat:
2008-08-25 15:59:47, borysirl pisze:
Winiar Ja bym byl zainteresowany tym mostem. Bede w Wwa w pazdzierniku, zajrzalbym do Ciebie i zakupil zalegly wal korbowy oraz ten most. Moglbys dac znac czy to jugol czy kwadrat jakiego szuka Barti ?

polski most kwadrat
pozdr

kolega bedzie tez miec na handel kwadrat z kanta rocznik 78 wiec moze sie okazac ze to legendarny most z wkladem od 132

Cytat:
2008-08-25 15:59:47, borysirl pisze:
Winiar Ja bym byl zainteresowany tym mostem. Bede w Wwa w pazdzierniku, zajrzalbym do Ciebie i zakupil zalegly wal korbowy oraz ten most. Moglbys dac znac czy to jugol czy kwadrat jakiego szuka Barti ?

Jeśli Borysirl by się rozmyślił, to ja też byłbym chętny, jeśli most jest cichy. Bo czasami już na wyjeździe z fabryki były głośne - jak to wygląda w tym przypadku?

jak by co to mam most z mojego fiata krotki cena 200 zl przebieg 39tys nie katowany tez bez ingerencji kogokolwiek

Cytat:
2008-08-26 23:20:27, Abar pisze:
Jeśli Borysirl by się rozmyślił, to ja też byłbym chętny, jeśli most jest cichy. Bo czasami już na wyjeździe z fabryki były głośne - jak to wygląda w tym przypadku?

z tego co pamiętam to lekko mruczał

one raczej wyly i jęczały niz mruczały , mruczały jak same siebie mieliły bez oleju no i ze szperą 100% mruczą

Jeśli ktoś jest nadal zainteresowany, to mam na zbyciu dosyć cichy, z niewielkimi luzami most z olejem po 5kkm od wymiany, przełożenie 4,1 za 120zl. Nie jeżdzę na nim tylko dlatego, że mam szeroki 4,3 (wąskich 4,3 nie było).

jak nic nie znajde w Gliwicach to pisze sie na ten most lokasha..mam nadzieje ze aktualne

ja kwadrata 4,55 mam, ale gwarancji nie dam bo autem nie jechalem... mozna zajrzec pod dekiel, pokrecic... cena 150

nikuss a ten 4,55 to on jest szeroki czy wąski bo ja nie bardzo wiem .Jestem na etapie szukania wąskiego dyfra w jakimś logicznym stanie.

w dalszym ciagu aktualne...waskie 4.1 zakupie Gliwice i okolice !!

W moim przypadku nadal aktualne, z jedna zmiana - jest jeszcze jeden, wiec można sobie wybrać Ten, o którym pisałem wcześniej ma założone nowiutkie tarcze.