| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
croma1 (S) Gas Tuner FORD FOCUS C-MAX, SA ... jastrzębie zdrój | 2009-03-25 08:03:24 z kolei z moich obserwacji u nas na miejscu to zdecydowanie najlepszy jest na STATOILU |
hydrol Laski Małe | 2009-03-25 21:37:50 gaz to loteria, produkt odpadowy rafinacji i chyba nie nadaje się do chrzeczenia, choć gdzieś widziałem wilmik z opróżniania zbiornika gazu z nagromadzonej wody. Ogólnie im więcej zawiera propanu tym mniej cięższych frakcji zasyfaiających ukłąd w fazie lotnej. Tylko niemal nikt nie podaje ile jest propanu a ile butanu. Oprócz jakości gazu ważna jest też jego temperatura robocza : jak reduktor mały to przy depnięciach mocno spada temperatura gazu i wytrąca się parafina. Tankuję w statoil i nie narzekam, ale w trasie nie przebieram w stacjach. |
Egiptos Corolla e11/ Volvo V70 Lasowice Wielkie | 2009-03-26 14:29:36 A u mnie na statoilu jest taki syf że szkoda gadać. Kiedyś po wymianie filtrów (10 tyś syf straszny) spytałem skąd mają gaz to się okazało że niestety nie ze statoila tyko inny bo tańszy. A na dystrybutorze świeci SUPRAGAZ....... |