MotoNews.pl
4 JAZDA NA BENZENIE - WAŻNE!!! (231452/0) - NT

JAZDA NA BENZENIE - WAŻNE!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie. Ostatnio doszły mnie słuchy ze sporo z moich znajomych jeździ na tzw Benzenie. Chciałem spytać czy ktoś juz na tym jeździł? bądź jeździ? jak waidomo benzyna 95 i 98 zawiera benzen ale w innych, małych ilościach. Podobno Benzen kopci i dymi. Qrde nie chciałbym zniszczyć silnika albo zaworów albo jeszcze czegoś innego. Co sądzicie.

przede wszystkim to mysle, ze to nie ten dział
poza tym to ciezko stwierdzic na czym sie jedzie, skoro mowia ze wlewasz benzyne, a naprawde jest w duzej czesci benzen. Ja dymkow u siebie nie zauwazam

troche z dzialem nie trafiles...

moze i nie trafiłem z działem. Sorki za to wszystkich. I kotki też...
Pozdro

nie wiem ale ostatnio jak zalałem na oszołomie w Wawie przy Modlińskiej to z rury czułem jakby rozpuszczalnik...

A ile to kosztuje wogole ??

cena 95 na pół. podobno.

a bajdełej. Ja również zalałem na Oszołomie ale w piasecznie i moja 3000 siączka tak jakby straciła mocy a poza tym cyferki ilości paliwa na moim digitalu spadały makabrycznie szybko przy naprawde nie szybkiej i równej jeździe.Poza tym faktycznie - dziwny zapach ma ta wacha.

tico kup . pali mało ...

Cytat:
2009-05-03 23:39:17, fomin pisze:
tico kup . pali mało ...

Zgadzam się z przedmówcą
Bierz TICO i lej benzen

Cytat:
2009-05-03 23:43:59, ilku pisze:
Zgadzam się z przedmówcą Bierz TICO i lej benzen

albo pisz priv do gumbasa, on ma w dobrej cenie paliwo rakietowe , jeszcze 2 dni po zlocie ziałem ogniem z kupra

spoko loko luz i spontan. A co do szybkiego spadania cyferek ilości paliwa chodziło mi o jego szybkie spalanie. Mieszanka mieszance nie jest równa nie? a TICO? bleeeeeeeee

temat mozna w kibel utopić , problem został rozwiązany