Trasa do Warszawy - Pilne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie!!!
Mieszkam w Kwidzynie i jutro wybieram sie do Warszawki. Zwykle jezdze przez Ilawe, Dzialdowo i w Mlawie wjezdzam na "7" ale mam pewne obawy co do tej trazy ze wzgledu na pogode...
Czy ktos wie moze jak wyglada obecnie "7" na odcinku Ostroda - Warszawa ?
Licze na pomoc.
Pozdrowka
Arek

Stary jest to droga 1 klasy, wiec jak ja zasypie tzn, że na pozostalych sa zaspy.Nie masz wyboru, zimówki i heja.

Witam Pytanie-czy ktos jechal ostatnio autostrada A2 Poznan-Strykow?Slyszalem,ze duzo odcinkow jest w naprawach co powoduje ograniczenia do 70km/h ,a placic trzeba Z gory dzieki,pozdrawiam

Koledzy polecam inwestycje w CBradio, w czwartek jechałem do Wawy z Inowrocławia i naprawde sie radyjko przydało! Wiedziałem jaka jest pogoda, zeby nie szarzowac, bo była oblodzona droga, wiedziałem gdzie stoja i w ogole przyjemniej sie jechało jak mozna było sie do kogos odezwac, kogos powyzywac i w ogole. Polecam naprawde!

nie no super sprawa...
a ilu tam zwyzywales ??

Cytat:
2009-03-30 22:55:10, hammet1 pisze:
Koledzy polecam inwestycje w CBradio, w czwartek jechałem do Wawy z Inowrocławia i naprawde sie radyjko przydało! Wiedziałem jaka jest pogoda, zeby nie szarzowac, bo była oblodzona droga, wiedziałem gdzie stoja i w ogole przyjemniej sie jechało jak mozna było sie do kogos odezwac, kogos powyzywac i w ogole. Polecam naprawde!

LOL
...a na daty patrzysz ?

Cytat:
2009-03-30 22:55:10, hammet1 pisze:

Zeby wiedziec jaka jest pogoda za oknem samochodu nie musze sie pytac przez CB

A2 był chyba wczesniej w naprawie. Teraz ostatnio jechałem od zachodu kawałek za Poznań było wszystko ok. Wydaje mi ze juz skonczyli naprawe A2. Za to A4 od Katowic do Krakówa znowu w remoncie a płacic trzeba.

polecam ta stronke

A2

Cytat:
2009-03-31 07:32:56, homer171 pisze:
Za to A4 od Katowic do Krakówa znowu w remoncie a płacic trzeba.

He he ona zawsze jest w remoncie a płacić trzeba ... Nie pamiętam aby nie było przynajmniej jednego miejsca remontowanego między bramkami.

Cytat:
2009-03-31 09:16:00, fatboy82 pisze:
polecam ta stronke A2

Dzieki,pomocna strona Juz wszystko wiem