Po ile u was są szklanki do malca

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako że buduje nowy motor do malca, dzis wybrałem sie po czesci i doznalem malego szoku w sklepie, okazało sie że szklanki kosztują po 75 zł szt (do poprzedniego motoru kupowalem po 16/szt fabryke) w związku z tym mam pytanie czy ktoś może nie ma dosprzedania fabrycznych szklanek, lub jeśli byście mogli zorientować sie po ile takie cos chodzi w waszej okolicy, bede wdzieczny, pozdrawiam

U mnie od zawsze kosztują 11 zl sztuka

w krakowie tez zawsze po tyle byly - 11-12 pln

u mnie w okolicy w 2 hurtowniach - brak (i ze raczej juz niebeda dostepne )

23 zl sztuka umnie

14,5 kupowałem nie tak dawno

daj halkowi urzywki i Cii szlifnie kiedys tak robilem i dzialalo

przecież to drutem cuchnie

Z częściami sie robi coraz większa kupa, ja 2 lata temu płaciłem 20zł za komplet fabryczny, dziś to towar deficytowy. Kto nie zrobił zapasow niedługo bedzie słono płacił na allegro bo sklepy się wyprzedają z resztek towaru

-----------------
--=RACE TECH=--

e tam ale zawsze 1,50 zł na sztuce do przodu

Ja mam u siebie w firmie do załatwienia za jakieś 12zl za szt i to też trzeba zamawiać (z Krakowa) a jeszcze do niedawna tego multum było na półkach. Tak jak Mad pisze trzeba zapasy robić bo coraz większa kupa się robi z częściami do boba

Cytat:
2009-04-15 09:32:31, marcin126 pisze:
Ja mam u siebie w firmie do załatwienia za jakieś 12zl za szt i to też trzeba zamawiać (z Krakowa) a jeszcze do niedawna tego multum było na półkach. Tak jak Mad pisze trzeba zapasy robić bo coraz większa kupa się robi z częściami do boba

A mozesz mi podac namiar na Hurtownie w Krakowie gdzie takie szklaneczki są do dostania?

Mozna zamknac temat, Kopi mi kupił szklanki gdzies w krakowie po 13zł szt, dzieki wszystkim za pomoc

Sklep Familia na ul. Balickiej

Paweł solidna reklame Darkowi robisz

A czemu by nie(((-; Darek jak nie ma to i z pod ziemi wydobędzie(((-;Chociaż prowadnic zaworowych mi nie zdobył.