Co Wy na to?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

W przypływie energii postanowiłem sobie trochę podłubać w swojej bestii i wymyśliłem białe tarcze. Od pomysłu do realizacji droga krótka także pełen zapału a w sumie bardziej ciekaw efektu końcowego skrzyknąłem wszystkie niezbędne narzędzia i materiały przystąpiłem do materializji zamierzenia. Efekt? No cóż ocenicie sami. Ja mam bynajmniej mieszane uczucie ato ze względu, że ten kolor (biały) nie bardzo licuje mi z charakterem mego auta. Toteż odsuwając na bok swoje subiektywne odczucia proszę Was o komentarz. Wszelkie uwagi nawet srogie przyjmę z pokorą Ale też nie rozpędzać się proszę w poniewieraniu moich "zdolności" manualnych.Jest to ver. 1.0 tego tworu mam już zaplanowane modyfikacje. Następny komplet napewno będzie lepszy.

Poniżej linki ze zdjęciami efektów pracy.

http://www.gieroy.republika.pl/P1010013.JPG
http://www.gieroy.republika.pl/P1010014.JPG

Pozdrawiam

Witam
No trzeba przyznać że rzuca się w oczy.
Jest baaardzo widowiskowe i odrobinę żre się z czarnym kokpitem. Myślę też że duże znaczenie mieć tu będzie kolor podświetlenia tych tarcz? Jaka tam jest żarówka?
PZDR Vincent

rozowe

Wygląda nieźle, ale pełen efekt widoczny jest w nocy. Jakbyś mógł zamieścić zdjędie nocne przy podświetleniu wtedy będzie widoczny cały efekt.
Pozdrawiam.

jeżeli chodzi o podświetlenieto jest Blue w sumie mi chodzi czy czasem to wiochę nie zasuwabo jakieś takie wrażenie odnoszę raczej bardziej stonowany kolor by pasował. A nocne zdjęcia zamieszczę dzisiaj. dramar Ty byś chciał tak jak moja córa wsio na różowo ala Barbie he he

Pozdro

witam
ja tez sie nosilem z wymiana zegarow na biale ale po twoich zdjeciach chyba jednak zostane przy czarnych
pozdr.

jezeli chodzi o jakosc wykonania to jestes mistrzu naprawde super ,ale niestety nie wszystko pasuje do omesii wiec moim zdaniem biale tarcze odpadaja ale to jest tylko moje zdanie

Czyli nie byłem odosobniony. Również uważam żeby to pasowało do Omegi ale nie do mojej w takim wydaniu (klasycznym) zdecydowanie NIE !!. Czyli dzisiaj zaczynam myśleć co by tu innego wykobinować chyba mam już koncept ale o tym wkrótce. Niemniej jeżeli ktoś chce dokonać takowej zmiany u siebie chętnie służe radą.

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: gieroy dnia 2003-09-14 23:29:39 ]

[ wiadomość edytowana przez: gieroy dnia 2003-09-15 10:26:14 ]

[ wiadomość edytowana przez: gieroy dnia 2003-09-15 10:31:49 ]

Kolor jak kolor, ale przy okazji trzeba było trochę skale obr. i km/h podciągnąć

Pzdr.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Wieś tańczy, wieś spiewa.
Gieroy kiedy sprzedałeś omegę i czym teraz jeżdzisz?

"Panowie, zostawcie już. Nie widzicie, że to jego osobista tragedia"

Tak poważnie to jesteś majstersztyk najwyższej kategorii jestem pod wrażeniem ... a reszta to rzecz gustu.

Pozdrawiam

Robert

No w mordę teraz to już się pastwicie nade mną Kurza twarz ja się pytam jak do pasuje a Wy mi, że słoma z butów mi wystaje.
Dobra teraz całkiem poważnie. Chciałem usłyszeć Waszą opinie ponieważ od samego początku miałem mieszne odczucia po założeniu ( zresztą baba od razu mi mówiła, że to nie tak) i cheć zobaczenia jak to będzie wyglądało na żywo było główną motywacją do zrobienia tego. Obenie powróciłem do stanu pierwotnego. Czarne jest piękne

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: gieroy dnia 2003-09-15 12:43:58 ]

[ wiadomość edytowana przez: gieroy dnia 2003-09-15 12:45:13 ]

Rozowe

Bo baby trzeba słuchać.
No chyba że różowe

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

......szczególnie takiej baby!

Coś Ci się Piotrze "dowcip" ostatnio wyostrzył. Twoje możliwości jako erudyty być może w twoim mniemaniu są w ciągłym rozwoju. Musże Cię niestety zasmucić jednak ja tak nie uważam. Jest wprost przeciwnie. Zdecydowanie musisz wydłużyć etap rozważań nad tym co chcesz napisać może efekt twej mozolnej pracy zyska na jakości i będzie mniej niegrzeczny.

[ wiadomość edytowana przez: gieroy dnia 2003-09-15 20:26:13 ]

[ wiadomość edytowana przez: gieroy dnia 2003-09-15 20:36:06 ]

[ wiadomość edytowana przez: gieroy dnia 2003-09-15 20:39:03 ]

No to przepraszam, że Cie uraziłem.
Lecz słow "takiej" był jak najbardzie komplementem a nie czym innym. Nie smialbym inaczej napisać.
Z tego co pamietam z ostatniego LOB, to twoja żona zna sie na tym
co jak i gdzie powinno pasować, jaki powinnien byc wygląd wizualny poszczególnych elementów, więc nie dziwię sie ze jej sie to tez nie podobało. Coż uważam ja za doskonałego fachowca w tej dziedzinie. Stąd to stwierdzenie. Ale i tak jestem Ci winny

W takim wypadku zwracam honor Piotrze. Po prostu twoje słowa nie brzmiały jednoznacznie i nie określały do czego zmierzasz. Przepraszam za gorzkie słowa krytyki.

Pozdrawiam

wczoraj mialem okazje zobaczyc na zywo bestie z bialymi tarczami no i tylko potwierdzilo to moje zdanie ze bestia to nie astra gsi

No to super.
Jesli mi sie uda kolejny LOB to do upadlego?